Ви використовуєте застарілий веб-переглядач. Цей і інші сайти можуть показуватися в ньому некоректно. Вам потрібно оновити веб-переглядач або спробувати використати інший.
Статус:ВІДКРИТО. Дата відкриття:14/03/2025. Головний слідчий: Андрій Майоров. Слідча група:Андрій Майоров.
ОПИС Я, Генерал Служби Безпеки України по місту Київ Андрій Майоров, повідомляю про те, що 13/03/2025 під час проведення рейду на центральному ринку міста Київ, була затримана громадянка Діана Рейн (серія паспорту 20943) по підозрі в виготовленні/зберіганні/розповсюдженні наркотичних засобів. Після обшуку у даної особи було виявлено 92 грами речовини, попередньо схожої на наркотичну. Після чого дана панянка була доставлена до Головного Управління СБУ м.Київ, для проведення допиту та процесуальних дій. Під час допиту дана громадянка зізналася, що перебуває в незаконному злочинному угрупованні, а також вирощує наркотичні засоби з метою збуту. Після експертизи було виявлено, що речовини дійсно є наркотичними.
ФІГУРАНТИ СПРАВИ
Іʼмя:Діана Рейн Статус:На волі. Додаткова інформація: попередньо вважаємо, що знаходиться у злочинному угрупованні
Я, Генерал - Андрій Майоров, отримавши вилучені матеріали/речовини для проведення експертизи, провівши спільно з медичним експертом дослідження матеріалів/речовин,
ВСТАНОВИВ
14 березня 2025 року, о 14:20 було проведено експертизу матеріалів/речовин, вилучених у фігуранта кримінальної справи №0099. Експертиза проходила у складі працівника СБУ – Андрій Майоров, та МОЗ Х - Діана Ізмайлова.
Результати експертизи: Уважно проаналізувавши результати, порівнявши їх із базою відомих наркотичних речовин, було виявлено наявністьтетрагідроканабіонолу(ТНС) у високій концентрації. Тож рішенням експерта, було зроблене заключення, що дана речовина є наркотиком.
Подільсикй край, КИЇВ,
Служба Безпеки України.
14/03/25.
РАПОРТ
про виявлення ознаків злочину
ОПИС
Я, Генерал - Андрій Майоров, доповідаю про те, що: 14/03/25 о 13:54, було повідомлено про те, що 13/03/2025 під час проведення рейду на центральному ринку міста Київ, була затримана громадянка Діана Рейн (серія паспорту 20943) по підозрі в виготовленні/зберіганні/розповсюдженні наркотичних засобів. Після обшуку у даної особи були виявлено 92 грами речовини, попередньо схожої на наркотичну. Після чого дана панянка була доставлена до Головного Управління СБУ м.Київ, для проведення допиту та процесуальних дій. Після чого дана громадянка при допити зізнлася, що перебуває в незаконному злочинному угрупованні, а також вирощує наркотичні засоби з метою збуту. Після проведення експертизи було виявлено, що дані речовини є наркотичними.
Подільський край, КИЇВ,
Служба Безпеки України.
14/03/25.
ПОСТАНОВА
про порушення кримінальної справи та прийняття її до провадження
Я, Генерал Андрій Майоров, розглянувши повідомлення про злочин №0099, що надійшов від Генерал Андрій Майоров та матеріали перевірки
ВСТАНОВИВ:
що: 14/03/25 о 13:54, було повідомлено про те, що 13/03/2025 під час проведення рейду на центральному ринку міста Київ, була затримана громадянка Діана Рейн (серія паспорту 20943) по підозрі в виготовленні/зберіганні/розповсюдженні наркотичних засобів. Після обшуку у даної особи були виявлено 92 грами речовини, попередньо схожої на наркотичну. Після чого дана панянка була доставлена до Головного Управління СБУ м.Київ, для проведення допиту та процесуальних дій. Після чого дана громадянка при допити зізнлася, що перебуває в незаконному злочинному угрупованні. Після проведення експертизи було виявлено, що дані речовини є наркотичними.
Беручи до уваги, що є достатні дані, що вказують на ознаки злочину, передбачених статтею № 64,78 та 79 ККУ
ПОСТАНОВИВ:
1) Порушити кримінальну справу за ознаками злочину, передбачених статтею № 64, 78 та 79 ККУ.
2) Кримінальну справу прийняти до свого провадження та розпочати розслідування.
Подільський край, КИЇВ,
Служба Безпеки України.
15/03/25.
ПРОТОКОЛ
допиту підозрюваного/свідка
Я, Генерал - Андрій Майоров, 13 березня 2025 року, допитав свідка/підозрюваного у справі №0099.
Ім'я та прізвище допитуваного: Діана Рейн
Дата народження:16/03/2003
Місце проживання: Київ
Громадянство: Українка
Місце роботи або навчання: Відсутнє
Контактний номер: +380 993 584 159
Під час допиту вдалося встановити наступне: Дана панянка розповіла, що вирощує наркотичні засоби з метою продажу. А також засвідчила про те, що перебуває в незаконному злочинному угрупованні.
(a) Відеоматеріал №1: video
На цьому сайті використовуються файли cookie, щоби персоналізувати контент і зберегти Ваш вхід у систему, якщо Ви зареєструйтеся.
Продовжуючи викристовувати цей сайт, Ви погоджуєтеся на використання наших файлів cookie.