Ви використовуєте застарілий веб-переглядач. Цей і інші сайти можуть показуватися в ньому некоректно. Вам потрібно оновити веб-переглядач або спробувати використати інший.
Статус:ВІДКРИТО. Дата відкриття: 14/03/2025. Головний слідчий: Андрій Майоров. Слідча група: Андрій Майоров, Микита Кузьменко.
ОПИС
Я, Генерал Служби Безпеки України по місту Київ Андрій Майоров, повідомляю про те, що 17/03/2025 під час проведення оперативної закупки на центральному ринку міста Київ, був затриманий громадянин Адам Кеннеді (серія паспорту 20674) по підозрі в виготовленні/зберіганні/розповсюдженні наркотичних засобів. Дана особа передала 18 грам речовини схожої на наркотичну, та отримала за неї 20 тисяч гривень. Після чого дана особа була доставлена до Головного Управління НПУ м.Київ, для проведення допиту та процесуальних дій. Під час допиту, громадянин відмовився відповідати на поставлені питання. Після експертизи було виявлено, що речовини дійсно є наркотичними.
ФІГУРАНТИ СПРАВИ
Іʼмя: Адам Кеннеді Статус: Затриманий, перебуває в ІТТ. Додаткова інформація: відсутня
Я, Генерал - Андрій Майоров, отримавши вилучені матеріали/речовини для проведення експертизи, провівши спільно з медичним експертом дослідження матеріалів/речовин,
ВСТАНОВИВ
17 березня 2025 року, о 13:40 було проведено експертизу матеріалів/речовин, вилучених у фігуранта кримінальної справи №0099. Експертиза проходила у складі працівника СБУ – Андрій Майоров, та МОЗ Х - Діана Ізмайлова.
Результати експертизи: Уважно проаналізувавши результати, порівнявши їх із базою відомих наркотичних речовин, було виявлено наявність тетрагідроканабіонолу(ТНС) у високій концентрації. Тож рішенням експерта, було зроблене заключення, що дана речовина є наркотиком.
Подільсикй край, КИЇВ, Служба Безпеки України.
17/03/25.
РАПОРТ
про виявлення ознаків злочину
ОПИС
Я, Генерал - Андрій Майоров, доповідаю про те, що: 17/03/25 об 11:43, було повідомлено про те, що 17/03/2025 під час проведення оперативної закупки на центральному ринку міста Київ, був затриманий громадянин Адам Кеннеді (серія паспорту 20674) по підозрі в виготовленні/зберіганні/розповсюдженні наркотичних засобів. Дана особа передала 18 грам речовини схожої на наркотичну, та отримала за неї 20 тисяч гривень. Після чого дана особа була доставлена до Головного Управління НПУ м.Київ, для проведення допиту та процесуальних дій. Під час допиту, громадянин відмовився відповідати на поставлені питання. Після експертизи було виявлено, що речовини дійсно є наркотичними.
Подільський край, КИЇВ, Служба Безпеки України.
17/03/25.
ПОСТАНОВА
про порушення кримінальної справи та прийняття її до провадження
Я, Генерал - Андрій Майоров, розглянувши повідомлення про злочин №0100, що надійшов від Генерал Андрій Майоров та матеріали перевірки
ВСТАНОВИВ:
що: 17/03/25 об 11:43, було повідомлено про те, що 17/03/2025 під час проведення оперативної закупки на центральному ринку міста Київ, був затриманий громадянин Адам Кеннеді (серія паспорту 20674) по підозрі в виготовленні/зберіганні/розповсюдженні наркотичних засобів. Дана особа передала 18 грам речовини схожої на наркотичну, та отримала за неї 20 тисяч гривень. Після чого дана особа була доставлена до Головного Управління НПУ м.Київ, для проведення допиту та процесуальних дій. Під час допиту, громадянин відмовився відповідати на поставлені питання. Після експертизи було виявлено, що речовини дійсно є наркотичними.
Беручи до уваги, що є достатні дані, що вказують на ознаки злочину, передбачених статтею №78 ККУ
ПОСТАНОВИВ:
1) Порушити кримінальну справу за ознаками злочину, передбачених статтею № 78 ККУ.
2) Кримінальну справу прийняти до свого провадження та розпочати розслідування.
Подільський край, КИЇВ, Служба Безпеки України.
17/03/25.
ПРОТОКОЛ
допиту підозрюваного/свідка
Я, Генерал - Андрій Майоров, 17 березня 2025 року, допитав свідка/підозрюваного у справі №0100.
Ім'я та прізвище допитуваного: Адам Кеннеді
Дата народження:05/02/2006
Місце проживання: Київ
Громадянство: Українець
Місце роботи або навчання: Відсутнє
Контактний номер: +380 971 868 470
Під час допиту вдалося встановити наступне: Особа скористалась правом зберігати мовчання.
(a) Відеоматеріал №1: video
На цьому сайті використовуються файли cookie, щоби персоналізувати контент і зберегти Ваш вхід у систему, якщо Ви зареєструйтеся.
Продовжуючи викристовувати цей сайт, Ви погоджуєтеся на використання наших файлів cookie.