Люсьєн Грівз
sapiens dominabitur astris.
ГОЛОВНА ІНФОРМАЦІЯ
Статус: ЗАЧИНЕНО.
Дата відкриття: 10/02/24.
Головний слідчий: Люсьєн Грівз.
Слідча група: Люсьєн Грівз, Андрій Саламанка.
ОПИС
10 лютого о 04:30 на території військової частини ЗСУ декілька разів були виявлені ознаки присутності терористичних угрупувань, СБУ м.Київ та СБУ м.Дніпро під час патрулювання території вступали у вогневі сутички з терористами, після чого терористи покинули територію, перелізши через забор. Озброєні злочинці продовжували спроби проникнути на територію, регулярно обстрілюючи співробітників.
О 04:32 мною, Генералом СБУ м.Київ була помічена особа з вогнепальною зброєю в руках, яка стояла на заборі та цілилась у співробітника МОЗ та співробітників СБУ м.Дніпро. Відчувши загрозу життю співробітників я, не вагаючись, відкрив вогонь зі снайперської гвинтівки. Громадянка зі зброєю відкрила вогонь у відповідь та нанесла мені тяжке поранення, куля пройшла через бронепластину. Співробітник МОЗ реанімував мене на місці, після чого я перебинтував поранення та покинув територію військової частини. Також, вже після допиту підозрювана Мікель Бархатная некультурно висловилась, назвавши мене "*********************ок" (Доказ №0005, таймкод: 26:00).
Мікель Бархатная підозрюється у вчиненні кримінальних злочинів, передбачених:
1) Статею 4 ККУ: Напад / нанесення тілесних ушкоджень державному службовцю,
2) Статею 15 ККУ: Тероризм,
3) Статею 31 ККУ: Напад на будівлі державних органів.
4) Статею 33 ККУ: Проникнення на закриту територію чи об‘єкт зі спеціальним режимом.
5) Статею 7 ККУ: Образа або неповажне ставлення до працівника державної установи
ФІГУРАНТИ СПРАВИ
Іʼмя: Мікель Бархатная.
Статус: Заарештована.
Додаткова інформація: Новорічний одяг червоного кольору в стилі діда мороза.
ДОКАЗИ
Доказ №0001.
Доказ №0002.
Доказ №0003.
Доказ №0004.
Доказ №0005.
Доказ №0006.
ХІД РОЗСЛІДУВАННЯ
-10 лютого 2024 року, у 04:45 було проведено експертизу запису з боді-камери, а саме моменту на якому видно обличчя підозрюваної.
-12 лютого 2024 року було затримано та допитано підозрювану та свідка (чоловіка підозрюваної).
-12 лютого 2024 року підозрювану було заарештовано.
Генерал СБУ м.Київ - Люсьєн Грівз
Підпис:L.Greaves
Підпис:
Останнє редагування: