Схвалено СБУ м.Київ | №10022024 | Тероризм | CLOSED

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Люсьєн Грівз

sapiens dominabitur astris.
Реєстрування
1 Лип 2023
Дописи
413
Реакції
454
Бали
68
Вік
21
Веб-сайт
www.youtube.com
JZPLTMQ.gif

ГОЛОВНА ІНФОРМАЦІЯ

Статус: ЗАЧИНЕНО.
Дата відкриття: 10/02/24.
Головний слідчий: Люсьєн Грівз.
Слідча група: Люсьєн Грівз, Андрій Саламанка.

ОПИС

10 лютого о 04:30 на території військової частини ЗСУ декілька разів були виявлені ознаки присутності терористичних угрупувань, СБУ м.Київ та СБУ м.Дніпро під час патрулювання території вступали у вогневі сутички з терористами, після чого терористи покинули територію, перелізши через забор. Озброєні злочинці продовжували спроби проникнути на територію, регулярно обстрілюючи співробітників.
О 04:32 мною, Генералом СБУ м.Київ була помічена особа з вогнепальною зброєю в руках, яка стояла на заборі та цілилась у співробітника МОЗ та співробітників СБУ м.Дніпро. Відчувши загрозу життю співробітників я, не вагаючись, відкрив вогонь зі снайперської гвинтівки. Громадянка зі зброєю відкрила вогонь у відповідь та нанесла мені тяжке поранення, куля пройшла через бронепластину. Співробітник МОЗ реанімував мене на місці, після чого я перебинтував поранення та покинув територію військової частини. Також, вже після допиту підозрювана Мікель Бархатная некультурно висловилась, назвавши мене "*********************ок" (Доказ №0005, таймкод: 26:00).
Мікель Бархатная підозрюється у вчиненні кримінальних злочинів, передбачених:
1) Статею 4 ККУ: Напад / нанесення тілесних ушкоджень державному службовцю,
2) Статею 15 ККУ: Тероризм,
3) Статею 31 ККУ: Напад на будівлі державних органів.
4) Статею 33 ККУ: Проникнення на закриту територію чи об‘єкт зі спеціальним режимом.
5) Статею 7 ККУ: Образа або неповажне ставлення до працівника державної установи

ФІГУРАНТИ СПРАВИ

Іʼмя: Мікель Бархатная.
Статус: Заарештована.
Додаткова інформація: Новорічний одяг червоного кольору в стилі діда мороза.

ДОКАЗИ

Доказ №0001.
Доказ №0002.
Доказ №0003.
Доказ №0004.
Доказ №0005.
Доказ №0006.

ХІД РОЗСЛІДУВАННЯ

-10 лютого 2024 року, у 04:45 було проведено експертизу запису з боді-камери, а саме моменту на якому видно обличчя підозрюваної.
-12 лютого 2024 року було затримано та допитано підозрювану та свідка (чоловіка підозрюваної).
-12 лютого 2024 року підозрювану було заарештовано.

Генерал СБУ м.Київ - Люсьєн Грівз
Підпис: L.Greaves

Останнє редагування:

Люсьєн Грівз

Реєстрування
1 Лип 2023
Дописи
413
Реакції
454
Бали
68
Вік
21
Веб-сайт
www.youtube.com
JZPLTMQ.gif
СХІДНА УКРАЇНА, КИЇВ,
МІНІСТЕРСТВО ВНУТРІШНІХ СПРАВ.
10/02/24.

ПРОТОКОЛ
о результатах експертизи

Я, Генерал СБУ м.Київ - Люсьєн Грівз, перевіривши запис зі своєї боді-камери та провівши експертизу по розпізнаванню облиичя,

ВСТАНОВИВ:
10 лютого 2024 року, у 04:45 було проведено експертизу запису з моєї боді-камери, а саме моменту на якому видно обличчя підозрюваної.
Результати експертизи: база даних МВС видала дані про особу, схожість якої з підозрюваною - 99.9%.
Ім'я та прізвище особи на записі з боді-камери - Мікель Бархатная.

ВІДЕОЗАПИС ЕКСПЕРТИЗИ
(a) Відеозапис №1: video

Подпись: L.Greaves

Люсьєн Грівз

Реєстрування
1 Лип 2023
Дописи
413
Реакції
454
Бали
68
Вік
21
Веб-сайт
www.youtube.com
JZPLTMQ.gif
СХІДНА УКРАЇНА, КИЇВ,
10/02/24.

РАПОРТ
про виявлення ознаків злочину

ОПИС
Я, Генерал СБУ м.Київ - Люсьєн Грівз, доповідаю про те, що: 10/02/24 о 04:30 на території військової частини ЗСУ декілька разів були виявлені ознаки присутності терористичних угрупувань, СБУ м.Київ та СБУ м.Дніпро під час патрулювання території вступали у вогневі сутички з терористами, після чого терористи покинули територію, перелізши через забор. Озброєні злочинці продовжували спроби проникнути на територію, регулярно обстрілюючи співробітників. О 04:32 мною, Генералом СБУ м.Київ була помічена особа з вогнепальною зброєю в руках, яка стояла на заборі та цілилась у співробітника МОЗ та співробітників СБУ м.Дніпро. Відчувши загрозу життю співробітників я, не вагаючись, відкрив вогонь зі снайперської гвинтівки. Громадянка зі зброєю відкрила вогонь у відповідь та нанесла мені тяжке поранення, куля пройшла через бронепластину. Співробітник МОЗ реанімував мене на місці, після чого я перебинтував поранення та покинув територію військової частини. О 04:45 було проведено експертизу по розпізнаванню лиця, результатом якої став висновок: прізвище та ім'я підозрюваної - Мікель Бархатная.

ДОКУМЕНТАЦІЯ
(a) Відеофіксація(Таймкод: 1:20 - 1:50)
(b) На підставі вищевикладеного, порушую кримінальну справу за фактом злочинів, передбачених статею 4 ККУ, стетею 15 ККУ, статею 31 ККУ статею 33 ККУ.

Останнє редагування:

Люсьєн Грівз

Реєстрування
1 Лип 2023
Дописи
413
Реакції
454
Бали
68
Вік
21
Веб-сайт
www.youtube.com
JZPLTMQ.gif
СХІДНА УКРАЇНА, КИЇВ,
10/02/24.

ПОСТАНОВА
про порушення кримінальної справи та прийняття її до провадження

Я, Генерал СБУ м.Київ - Люсьєн Грівз,
ВСТАНОВИВ:

10/02/24 о 04:30 на території військової частини ЗСУ декілька разів були виявлені ознаки присутності терористичних угрупувань, СБУ м.Київ та СБУ м.Дніпро під час патрулювання території вступали у вогневі сутички з терористами, після чого терористи покинули територію, перелізши через забор. Озброєні злочинці продовжували спроби проникнути на територію, регулярно обстрілюючи співробітників. О 04:32 мною, Генералом СБУ м.Київ була помічена особа з вогнепальною зброєю в руках, яка стояла на заборі та цілилась у співробітника МОЗ та співробітників СБУ м.Дніпро. Відчувши загрозу життю співробітників я, не вагаючись, відкрив вогонь зі снайперської гвинтівки. Громадянка зі зброєю відкрила вогонь у відповідь та нанесла мені тяжке поранення, куля пройшла через бронепластину. Співробітник МОЗ реанімував мене на місці, після чого я перебинтував поранення та покинув територію військової частини. О 04:45 було проведено експертизу по розпізнаванню лиця, результатом якої став висновок: прізвище та ім'я підозрюваної - Мікель Бархатная.
Беручи до уваги, що є достатні дані, що вказують на ознаки злочинів, передбачених статею 4 ККУ, статею 15 ККУ та статею 31 ККУ,

ПОСТАНОВИВ:

1) Порушити кримінальну справу за ознаками злочинів, передбачених статею 4 ККУ, статею 15 ККУ та статею 31 ККУ.
2) Кримінальну справу прийняти до свого провадження та розпочати розслідування.

Андрюха Хліманцов

Кошовий отаман
Реєстрування
14 Жов 2023
Дописи
170
Реакції
49
Бали
33
JZPLTMQ.gif

СХІДНА УКРАЇНА, КИЇВ,
13/02/2024.
ПРОТОКОЛ
допиту свідка

Я,Полковник - Андрій Саламанка, 12 лютого 2024 року, допитав свідка у справі №10022024

Ім'я та прізвище допитуваного: Дима Обладаев
Дата народження:Невідомо
Місце проживання:м. Дніпро
Громадянство:Українське
Місце роботи або навчання:Невідомо
Контактний номер:Невідомо

Під час допиту вдалося встановити наступне: Даний громадянин приходиться чоловіком підозрюваної. Одружені вже 2 тижні, проживають в одному приміщенні, свідок стверджує що підозрювана не могла цього скоїти.
(a) Відеоматеріал №1:
video
Полковник - Андрій Саламанка
Підпис: SaLamanka

Останнє редагування:

Люсьєн Грівз

Реєстрування
1 Лип 2023
Дописи
413
Реакції
454
Бали
68
Вік
21
Веб-сайт
www.youtube.com
JZPLTMQ.gif

СХІДНА УКРАЇНА, КИЇВ,
13/02/24.
ПРОТОКОЛ
допиту підозрюваного

Я, Генерал СБУ м.Київ - Люсьєн Грівз, 12 лютого 2024 року, допитав підозрюваного у справі №10022024.

Ім'я та прізвище допитуваного: Мікель Бархатная
Дата народження: 06/06/2000
Місце проживання: м.Дніпро
Громадянство: Українське
Місце роботи або навчання: Невідомо
Контактний номер: Невідомо

Під час допиту вдалося встановити наступне:

1) На питання "Що ви робили о пів на п'яту, 10.02.204 на території ЗСУ", підозрювана відповіла що у неї зламався автомобіль неподалік та вона вирішили запитати допомогу;
2) На питання "Навіщо ви залізли на забор", підозрювана відмовилась відповідати;
3) На питання "Які цілі ви переслідували коли наводили вогнепальну зброю на співробітників", підозрювана, через свого чоловіка відповіла що сумнівалась що вони державні службовці тому що, цитата: "Люди всі у формі, у статутній формі". Також, через чоловіка вона передала що вважала що відбувається напад.
4) На питання "Звідки у вас вогнепальна зброя, яку на той момент ви тримали в руках", підозрювана відповіла що вона була не справжня, але слідство та її чоловік це спростовує, чоловік підозрюваної пояснив що вони були на полюванні.
(a) Відеоматеріал №1:
video

Останнє редагування:

Люсьєн Грівз

Реєстрування
1 Лип 2023
Дописи
413
Реакції
454
Бали
68
Вік
21
Веб-сайт
www.youtube.com
JZPLTMQ.gif
СХІДНА УКРАЇНА, КИЇВ,
13/02/24.

ПОСТАНОВА
про арешт підозрюваного та взяття під варту

Я, Генерал СБУ м.Київ - Люсьєн Грівз, доповідаю про затримання громадянина Східної України. 12 лютого 2024 року, фігуранта кримінальної справи - Мікель Бархатную було заарештовано та взято під варту.

ВІДЕОМАТЕРІАЛ З МІСЦЯ ЗДІЙСНЕННЯ ДІЙ:
(a) Відеоматеріал №1: video

Останнє редагування:

Люсьєн Грівз

Реєстрування
1 Лип 2023
Дописи
413
Реакції
454
Бали
68
Вік
21
Веб-сайт
www.youtube.com
JZPLTMQ.gif
СХІДНА УКРАЇНА, КИЇВ,
13/02/24.
ПОСТАНОВА
про закриття та передачу справи в архів

Я, Генерал СБУ м.Київ - Люсьєн Грівз, розглянувши матеріали кримінальної справи №10022024 та матеріали перевірки

ВСТАНОВИВ:
Є достатні підстави закриття кримінальної справи. Виходячи з вищевикладеного

ПОСТАНОВИВ:
1. Закрити кримінальну справу №10022024 та передати до архіву.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі