Зачинено СБУ м.Київ | №15032024 | Напад на Держ.Службовця | OPEN

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
29 Кві 2023
Дописи
14
Реакції
6
Бали
3
JZPLTMQ.gif

ГОЛОВНА ІНФОРМАЦІЯ

Статус: ВІДКРИТО
Дата відкриття: 14.03.2024.
Головний слідчий: Руслан Недосеков.
Слідча група: Руслан Недосеков, Євген Канапка.

ОПИС

12.03.2024 о 10:43 Полковник СБУ міста Києва Ренат Краснов виконував службові обов'язки на території військової частини №3728. Під час розмови з полковником збройних сил України на території військової частини по Ренату Краснову був здійснений постріл зі снайперської гвинтівки (Попередньо встановлена модель: табельна гвинтівка ВРП-308). Після отримання важкого поранення, Ренат Краснов був госпіталізований, а куля, яка його уразила, була вилучена та передана до слідчої групи.

ФІГУРАНТИ СПРАВИ

Іʼмя: Гарік Клиптоман.
Статус: На волі.
Додаткова інформація: Війсковий Збройних Сил України.

ДОКАЗИ

Доказ №0001

ХІД РОЗСЛІДУВАННЯ

В процессі.
Посада - Директор ДБР. Руслан Недосеков.

Підпис: Недосеков.

Останнє редагування:
Реєстрування
29 Кві 2023
Дописи
14
Реакції
6
Бали
3
JZPLTMQ.gif

СХІДНА УКРАЇНА, КИЇВ,

МІНІСТЕРСТВО ВНУТРІШНІХ СПРАВ.

15.03.2024.

ПРОТОКОЛ
о результатах експертизи

Я, Директор ДБР - Руслан Недосеков, отримавши вилучені матеріали для проведення експертизи, провів експертизу по дослідженню матеріалів.

ВСТАНОВИВ
03 місяця 2024 року, у 00:09 було проведено експертизу матеріалів, вилучених у фігуранта кримінальної справи №15032024. Експертиза проходила у складі працівника МВС – Руслан Недосеков.
Результати експертизи: за результатами балістичної експертизи було встановлено що постріл був зроблений з табельної гвинтівки ВРП-308 яка належить військовослужбовцю Гаріку Клиптоманову.

ВІДЕОЗАПИС ЕКСПЕРТИЗИ
(a) Відеозапис№1

Подпись: Недосеков.

Останнє редагування:
Реєстрування
29 Кві 2023
Дописи
14
Реакції
6
Бали
3
JZPLTMQ.gif

СХІДНА УКРАЇНА, КИЇВ,
15/03/24.

РАПОРТ
про виявлення ознаків злочину

ОПИС
Я, Директор ДБР - Руслан Недсеков, доповідаю про те, що: 12/03/24 10:43, Полковник СБУ міста Києва Ренат Краснов виконував службові обов'язки на території військової частини №3728. Під час розмови з полковником збройних сил України на території військової частини по Ренату Краснову був здійснений постріл зі снайперської гвинтівки (Попередньо встановлена модель: табельна гвинтівка ВРП-308). Після отримання важкого поранення, Ренат Краснов був госпіталізований, а куля, яка його уразила, була вилучена та передана до слідчої групи.

ДОКУМЕНТАЦІЯ
(a) Відеофиксация
(b) На підставі вищевикладеного, прошу слідчий орган порушити кримінальну справу за фактом злочину, передбаченого статтею №4 ККУ, та статтею №11.1.

Директор ДБР- Руслан Недосеков
Підпис: Недосеков

Єгор Ісаєв

Козак
Реєстрування
18 Лис 2023
Дописи
19
Реакції
9
Бали
6
JZPLTMQ.gif

СХІДНА УКРАЇНА, КИЇВ,
15/03/24.
ПОСТАНОВА
про порушення кримінальної справи та прийняття її до провадження

Я, Полковник Єгор Ісаєв, розглянувши повідомлення про злочин №15032024, що надійшов від Директора ДБР Руслана Недосекова та матеріали перевірки
ВСТАНОВИВ:

12.03.2024 о 10:43 Полковник СБУ міста Києва Ренат Краснов виконував службові обов'язки на території військової частини №3728. Під час розмови з полковником збройних сил України на території військової частини по Ренату Краснову був здійснений постріл зі снайперської гвинтівки (Попередньо встановлена модель: табельна гвинтівка ВРП-308). Після отримання важкого поранення, Ренат Краснов був госпіталізований, а куля, яка його уразила, була вилучена та передана до слідчої групи.
Беручи до уваги, що є достатні дані, що вказують на ознаки злочину, передбачених статтею №4 ККУ а також статтею 11.1 ККУ.

ПОСТАНОВИВ:

1) Порушити кримінальну справу за ознаками злочину, передбачених статтею №4 ККУ та статтею №11.1 ККУ.
2) Кримінальну справу прийняти до свого провадження та розпочати розслідування.

Полковник - Єгор Ісаєв
Підпис:
.Isaev.

Реєстрування
29 Кві 2023
Дописи
14
Реакції
6
Бали
3
JZPLTMQ.gif

СХІДНА УКРАЇНА, КИЇВ,
19/03/24.
ПРОТОКОЛ
допиту підозрюваного

Я, Директор ДБР - Руслан Недосеков, 16 березня 2024 року, допитав підозрюваного у справі №15032024.

Ім'я та прізвище допитуваного: Гарік Клиптоман
Дата народження: 25.02.2005
Місце проживання: Казарма
Громадянство: Українець
Місце роботи або навчання: Збройні сили України
Контактний номер: —

Під час допиту вдалося встановити наступне: 1)Гарік Клиптоманов працює в Збройних Силах України - Підполковник, Керівник Сил Спеціальних Операцій(ССО) 2)Судимостей не має 3)В ЗСУ працює з 22 лютого 2024 року. 4)З Полковником СБУ м.Київ Ренатом Красновим не був знайомий. 5)До нелегальних угрупувань ставится негативно.
У ході допиту було встановлено, що у громадянина видимі проблеми з пам'яттю, при питаннях ваша національність та громадянство громадянин відповів, що не пам'ятає.
При скоєнні злочину Підполковник ЗСУ Гарік Клиптоманов стверджує що в цей момент він заносив документи на відпустку та брав особистий транспортний засіб, імен та прізвищ хто це бачив назвати не зміг сказавши що "Не маю права розголошувати їхнє ім'я та прізвища" "Пів частини може це підвердити" "Пів особового складу ССО може це підвердити"
Громадянин стверджує що після того як взяв ОТЗ залишив територію ВЧ через заднє АКПП та поїхав на рибалку, також каже що має відео фіксацію на боді камері, в цей день стверджує що на зміну не заступав та не брав табельну зброю.
Документи на відпустку віддав Полковнику ЗСУ - Максиму Воловичу
Під час допиту громадянин поводив себе дуже дивно та було помітно що він через щось нервував.
На запитання "Чи підверджуєте ви що вище вами сказане являється правдою" відповів "Може бути"
Бланк допиту відказався підписувати.
Після допиту Гарік Кліптоманув був відпущен та поїхав по своїх справах.

(a) Відеоматеріал №1: Video
Директор ДБР - Руслан Недосеков
Підпис: Недосеков

Останнє редагування:
Реєстрування
29 Кві 2023
Дописи
14
Реакції
6
Бали
3
JZPLTMQ.gif

СХІДНА УКРАЇНА, КИЇВ,
19/03/2024.
ПОСТАНОВА
про передачу кримінальної справи до прокуратури

Я, Директор ДБР - Руслан Недосеков, розглянувши матеріали кримінальної справи №15032024, під страхом лжесвідчення

ВСТАНОВИВ:
У ході проведення слідчих заходів, після збирання доказів було доведено провину підозрюваного.

ПОСТАНОВИВ:
1. Передати кримінальну справу №15032024 на розгляд прокуратури Східної України з подальшою передачею до суду.

Директор ДБР. - Руслан Недосеков.

Люсьєн Грівз

sapiens dominabitur astris.
Реєстрування
1 Лип 2023
Дописи
413
Реакції
454
Бали
68
Вік
21
Веб-сайт
www.youtube.com
JZPLTMQ.gif
СХІДНА УКРАЇНА, КИЇВ,
21/03/24.
КЛОПОТАННЯ
перед судом Східної України

Я, Генерал СБУ м.Київ – Люсьен Грівз, прошу Вас, а також заявляю це під страхом лжесвідчення, що у кримінальній справі №15032024 є достатні підстави для отримання ордера на арешт – Гаріка Кліптоманова.

Генерал СБУ м.Київ - Люсьен Грівз
Підпис: L.Greaves

Люсьєн Грівз

sapiens dominabitur astris.
Реєстрування
1 Лип 2023
Дописи
413
Реакції
454
Бали
68
Вік
21
Веб-сайт
www.youtube.com
JZPLTMQ.gif

СХІДНА УКРАЇНА, КИЇВ,
24/03/24.

КЛОПОТАННЯ
перед судом Східної України

Я, Генерал СБУ м.Київ – Люсьєн Грівз, прошу Вас, а також заявляю це під страхом лжесвідчення, що у кримінальній справі №15032024 на Доні Хліманцова (в минулому Гаріка Клиптоманова, підозрюваний змінив ім'я та прізвище) є достатні підстави для отримання ордера на арешт - Доні Хліманцова.

Генерал СБУ м.Київ - Люсьєн Грівз
Підпис: L.Greaves

Реєстрування
29 Кві 2023
Дописи
14
Реакції
6
Бали
3
JZPLTMQ.gif

ГОЛОВНА ІНФОРМАЦІЯ

Статус: ВІДКРИТО
Дата відкриття: 14.03.2024.
Головний слідчий: Руслан Недосеков.
Слідча група: Руслан Недосеков, Євген Канапка.

ОПИС

ФІГУРАНТИ СПРАВИ

Іʼмя: Доні Хліманцов.
Статус: На волі.
Додаткова інформація: Війсковий Збройних Сил України.

ДОКАЗИ

Доказ №0001

ХІД РОЗСЛІДУВАННЯ

В процессі.

Доні Хліманцов (в минулому Гаріка Клиптоманова, підозрюваний змінив ім'я та прізвище)

Роман Недялков

[03] Східна Українa
Реєстрування
17 Жов 2023
Дописи
131
Реакції
54
Бали
31
1711259229292.png

ВІД:
Першої Інстанції Верховного Суду
Р. Недялкова
ДО:
Генерала СБУ м.Києва
Л. Грівза.
ВІДПОВІДЬ
на клопотання про арешт
щодо Доні Хліманцова, за справою №15032024

Судова Колегія Східної України
ВСТАНОВИЛА:

1. Під час проведення слідчих дій, особа змінила ім'я та призвіще (Гарік Клиптоманов - Доні Хліманцов)
2. Під час проведення слідчих дій процесуальних помилок не було допущено.

Голова Верховного суду
ПОСТАНОВИВ:

1. Не задовільнити клопотання про арешт
2. Вказати причину відмови в ДОДАТКУ 1.

Голова Верховного Суду Східної України
Роман НЕДЯЛКОВ
підпис НЕДЯЛКОВ.png

ДОДАТОК 1.
Причини відмови клопотання.

1. Злочин вчинений Д. Хліманцовим, є недостатньо тяжким для обрання запобіжного заходу перед засіданням.
2. Д. Хліманцов, є держслужбовцем, і його справа передаєтся до Прокуратури.​

Роман Акулезов

Східна Україна
Активний гравець
Реєстрування
2 Чер 2023
Дописи
2,046
Реакції
603
Бали
198
IMG-5820.png
СХІДНА УКРАЇНА, КИЇВ,
ОФІС ГЕНЕРАЛЬНОГО ПРОКУРОРА.
08/07/24.

ПОСТАНОВА
про закриття кримінальної справи

Я, Генеральний Прокурор - Роман Акулезов,
Встановив:
1. З моменту відкриття кримінальної справи пройшло досить багато часу
Постановив:
1. Закрити кримінальну справу
2. Перенести кримінальну справу до архіву МВС

Генеральний Прокурор - Роман Акулезов
Підпис: Aqulezov

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі