Розглянуто СБУ м.К / Не компетентність та погрози /Для ГС-ЗГС ДЕРЖ

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Артем Рудий ??

I LOVE RYDU+MONSTER ENERGY
Реєстрування
31 Бер 2023
Дописи
101
Реакції
27
Бали
31
  1. Нікнейм гравця: Майкл Джексон , Павло Картє
  2. Особистий нікнейм: Артем Рудий
  3. Суть скарги: Як можемо на доказах побачити що ці дві людини не компетенто себе ведуть , вони починають писати в між фракційну рацію що в нас знаходяться 2 людини в орієнтуванні наш полковник написав що немає в нас таких людей , але пане сбу к почали тримати на своєму , якщо ми подивимося обєктивно то вони не правильно говорили ім*я та фамілію співробітника нашого але вони нам погрожували на відкриття кримінальної справи за порушенням ККУ 369 але цього закону немає . Як можемо зрозуміти що ці 2 два співробітника не ознайомленні з кримінальник кодексом україни південого серверу , я не розумію куди дивились і як його перевіряли але кожний співробітник сбу повинен бути ознайомлений з ККУ та з КУпАП.
  4. Докази (скріншот/відео):
    Фрапс 2 (0.27-на зв*язку 2:50-погрози 1.02-повторна відповідь 1.30-не зрозуміле питання 2.21-погроза) Фрапс 1 (0.32-відповідь 1.13-не компетентність + не знання ККУ 2.39-від повідь від нашого полковника)
  5. Дата порушення:27.03.2024

Артем Рудий ??

I LOVE RYDU+MONSTER ENERGY
Реєстрування
31 Бер 2023
Дописи
101
Реакції
27
Бали
31
Хочу доповнити що фрапси є обрізанні для того щоб адміністратор який буде переглядати скаргу було швидче продивитися докази. При будь якій підозрі я буду готовий надати адміністратору повний фрас ситуації в офіційному діскорд каналі!

Микола Чорновіл

Поважний гравець
Реєстрування
1 Лип 2023
Дописи
467
Реакції
231
Бали
48
Вітаю!
Розглянувши Вашу скару, можу сказати що з керівниками усіх структур МВС буде проведено розмову стосовно порядку дій і взаємодії між стурктурами.

Розглянуто!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі