Розглянуто СБУ/нон рп

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Кіліан Краймз

Поважний гравець
Реєстрування
26 Лип 2023
Дописи
268
Реакції
177
Бали
63
  1. Нікнейм гравця:Тоні Житомирський
  2. Особистий нікнейм:15047
  3. Суть скарги:
    В справі * Справа * , написанно , що співробітники пробили по паспорту номер паспорту . Дивно та як по перше я був у формі ДВБ на яких немає жетону та я не надавав паспорт
    у свою чергу я відкрив вогонь тому,що я не міг знати хто знаходиться за рулем авто та як воно затюнюнговане під 0 та звичайне авто з звичайнми номера і в мене було підстави важати , що вони хотіли спасти затриманну в моєму авто *відео від мого лиця* на тайм коді 00:21 видно як авто їде по зустрічній та збиває мене що я аж підпригнув і це я міг важати як напад .
    Що я хочу , видалення не дійсної та НОН РП кримінальної справи * нон РП кримінальна справа * бо мою особистій дізналились по НОН РП або хай нададуть докази де я в той період находився в патрульній формі на якій є жетон або давав паспорт . * фото справи та як вони дізнали *

4. Дата порушення:30.09.25

Реєстрування
24 Кві 2024
Дописи
112
Реакції
24
Бали
33
Вітаю, Шановний Гравець!
Розглянувши вашу скаргу виношу ведикт!

Гравець #15047 отримує покарання згідно правила 2.15. Заборонено застосовувати вогнепальну зброю щодо громадян, не маючи законних підстав. | Догана/Звільнення
гравець Тоні Житомирський отрмує покарання згідно правила 6.19. "NonRP" - Non Role Play - дії, які неможливі в реальному житті, що порушують канони RP, псують ігрову атмосферу, невиправдані, нелогічні дії, також враховується перебування на даху вагону під час руху. | Деморган 15-60 хвилин

розглянуто

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі