Dimanhik
Кошовий отаман
- Реєстрування
- 28 Вер 2023
- Дописи
- 80
- Реакції
- 48
- Бали
- 21
- Нікнейм гравця: маня апаня, джекфорд деніалс
- Особистий нікнейм: Дмитро Ухилянт
- Суть скарги: Дані працівники їздили за нами після чого вбили нас і ми поїхали в Дніпро за нами небуло там ніякої погоні навіть по близу їх небуло видно. Ми собі зайшли в квартиру говорили в дискорді і я вирішив вийти надвір поїхати покататись і далі все на фрапсі
1. Затримав без авто та коли я був у кайданках бігав то взад то вперед складалось врження що він був не в адекваті тайм код: 00:00
2. маня апаня розпал міжнародної ворожнечі а саме каже "Що відправить мене на фронт через то що в мене прізвище "Ухилянт" " тайм код: 1:35 -1:50
3. після прозьби показати відкат мого затримання прикривається іншими людьми кажучи"в мене нема але є в інших тіпів откат" (Попрошу перевірити відео доказ з мого затримання у даного гравця) тайм код 2:40
4. незачитана міранда ( збоку сидів джекфорд деніалс якийсь лейтенант чи хто він там не нагадав або можливо незнає про міранду не дав колезі зауваження)
5. маня апаня напевно незнає правил затримання а саме те що потрібно зачитувати міранду та текст міранди тому зачитував джекфорд деніалс тайм код : 4:40
6. джекфорд деніалс просто відігрує рп не вслухаючись в обставини та таке враження що він незнає що робити просто читає скрипт що за чим має йти тайм код: 4:57
7. джекфорд деніалс відіграв в голосвий чат що відпустив мені кайданку і при цьому сканує якось відбитки пальців (дуже халатне відношення до посади) тайм код: 5:56
8. маня апаня почав зачитувати мені якісь статті з стіни таке враження ( таке ж саме халатне відношення читаючи статті йому чомусь дуже стало смішно я думаю зі статтів які він попридумував) тайм код 6:22
9. недали скористатись моїм правом на останній телефонний дзвінок я просив щоб вони відійшли вони просто проігнорували (халатне відношення ) тайм код: 6:48
10. маня апаня почав мені виписувати статті без причини та невідігравши планшет тайм код 7:40
11. ніодин з працівників непредставився при моєму затриманні - Докази (скріншот/відео): СЮДА ВАМ
- Дата порушення:06.06.2024