Розглянуто СБУ порушення

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

𝕧𝕪𝕝𝕝𝕪

Поважний гравець
Реєстрування
26 Лис 2024
Дописи
174
Реакції
104
Бали
48
1.Олег Цибуля
2.Кирило Потер
3.Данний гравець через тонування та маску на моєму обличчі побачив моє обличчя та сказав що я схож людину яка занаходиться у розшуку потім він дістав планшет та перевірив мене через базу КПК (ніякий документ я йому не надав ) потім як він перевірив мене по базі КПК він дістав мене з авто без вілдігровки,я почав тікати потім я вікдрив по ньому вогонь но вогонь у відповідь він не відкрив а вдарив тайзером та зробив PG.Також прошу зауважити що данна людина не придставилася мені та так і не дізналася хто я (можно відіграти рп що мене знайшли по базі через відбитку пальця)
4.тик
5.06.06.2025
тайм коди:1:14 через тонування бачить мене 1.24 в базі кпк шукає злочинців онлайн та знаходе мене(по рп він через тонування не баче ) 1.40 дізнається що я розшуку (хоча я ніякий документ не надав), 1.45 витаскує з авто без відігровки но він одразу почав відігрувати кайданки,1.57 робить пг

Ілля Репецький

КА | Подільський Край
Куратор Адміністрації
Реєстрування
14 Лип 2024
Дописи
2,051
Реакції
721
Бали
253
Вітаю.
Гравець 28658 отримає покарання
6.13. "PG" - Powergaming - уявлення гравцем себе супергероєм, відсутність інстинкту самозбереження, також враховуються випригування з потягу на ходу, стрибання під потяг, тощо. | Деморган 15-60 хвилин
2.40. "NonRP Держ" - заборонено масово порушувати правила державних організацій та канони RP, не відігравати RP роль свого персонажа тощо. | Варн

Гравець 11124 отримає покарання
5.1. "MG" - Metagaming - Надсилання повідомлень, що містять OOC інформацію в IC чаті (з реального світу в ігровий світ - змішування чатів). До уваги також береться “)”, “.”, “?” тощо. | Мут до 45 хвилин

Гравець 17612 отримає покарання
6.1. "FD" - Free Damage - нанесення шкоди гравцю без вагомої на то IC причини. | Деморган 15-30 хвилин

Розглянуто

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі