Розглянуто СБУ слідкуюча адміністрація

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
22 Лис 2025
Дописи
1
Реакції
8
Бали
6
1. Ваш нікнейм: Влад Борзий
2. Нікнейм адміністратора: Тимофій Черненко (слідкуючий СБУ) та Олександр (теж слідкуючий СБУ)
3. Суть скарги: Відбувався рейд на б/у де були СБУ та НПУ, я перевіряв людину, перевірив паспорт, подивився по базі КПК та за статтею 17 закон про СБУ провів обшук даній людині, не виявивши порушень я її відпустив, потім бачу що в групі Старший склад СБУ я побачив що я отримав догану, причиною догани було "Порушення правил обшуку" я почав цікавиться що саме я порушив мені відповіли що я порушив статтю 12 КПК, в цій статті розписано про первинний та вторинний обшук, я трохи не зрозумів що саме я порушив з даної статті мені сказали "Обшук людини без підстави" я почав питати про 17 статтю але в відповідь почув "Читай КПК" та "Ознайомся з 12 статтею КПК" я перепитував про 17 статтю мені давали ту ж саму відповідь, потім я бачу що мені видали ще одну догану за причиною "Конфлікт зі слідкуючею адміністрацією та не знання КПК" з даною я також не згодний тому що я нікого не обзивав, ніяк не проявляв агресію та не використовував нецензурну лексику, по друге я не сперечався а намагався дізнатися інформацію у людини якою воно володіє, також слідкуючий Олександр писав "Ти міг спитати у полковників або генералів" ті питання були адресовані не тільки слідкуючим а до всіх хто може знати відповідь, тому я вважаю що я не сперечався з слідкуючими а намагався дізнатися інформацію і всіх хто може її знати, також хочу наголосити що відповідь на питання я отримав тільки після того як я отримав догану, і ще хочу зауважити що слідкуючий написав "В статті 17 кажется просто про огляд а не системний" Огляд може сприйматися по різному та навіть якщо не системно то як я повинний проводити обшук і в статі 17 закон про СБУ прописано що огляд має проводитися "Речей, Транспортного засобу, документів, осіб" а якщо не системно то як проводити огляд речей? Також хочу доповнити що слідкуючий Тимофій Черненко погрожував тим що якщо я хоча би ще одне повідомлення напишу в групу отримаю 3 догану хоча в групу писати не заборонено і наголошую ще раз я не сперечався а намагався хоча би у когось дізнатися правильність законів і їх розуміння щоб потім не виникало таких ситуацій.
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): https://postimg.cc/gallery/yHt3dH3
5. Дата порушення: 08.03.2026

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі