СБУ | №0130| 88, 69 ККУ | OPEN

Пaвло Грушко

Генерал Нац. поліції Подільського Краю
Лідер
Реєстрування
28 Жов 2023
Дописи
478
Реакції
91
Бали
73
Контр розвідка 2.png

ГОЛОВНА ІНФОРМАЦІЯ

Статус: ВІДКРИТО.
Дата відкриття: 22/04/2025.
Головний слідчий: Павло Грушко
Слідча група: Павло Грушко, Матвій Невілі, Алекс Карпатиченко

ОПИС

Я, Павло Грушко, Полковник Служби Безпеки України повідомляю про вчинення кримінального правопорушення, громадянином України - Віто Корлеоне. В 15 годин 29 хвилин в місті Києві, на СТО, я став свідком розстрілу авто громадянки котра лагодила свій ОТЗ. Невідома особа в шоломі під'їхала до в'їзду та своїм авто заблокувала виїзд. Після цього пролунала черга вистрілів в сторону потерпілої, в наслідок цього жінка отримала важкі вогнепальні поранення. В свою чергу я відкрив вогонь на ураження по злочинцю котрий старався покинути місце вчинення злочину. Почалася перестрілка між мною та нападником. Вже невдовзі позаду мене зупинився автомобіль, з якого вийшов обвинувачуваний та взявши в руки автоматичну гвинтівку типу М4 почав вести по мені прицільний вогонь. Після вкоєного злочину злочинець втік з місця подій а працівника СБУ було негайно госпіталізовано в київську клінічну лікарню.

ФІГУРАНТИ СПРАВИ

Іʼмя: Віто Корлеоне
Статус: Ув'язнений
Додаткова інформація:
при затриманні не чинив опору.

ДОКАЗИ

Відео.

ХІД РОЗСЛІДУВАННЯ

В процесі.
Полковник - Павло Грушко

Підпис:
Підпис Павло Грушко.jpg

Останнє редагування:

Пaвло Грушко

Лідер
Реєстрування
28 Жов 2023
Дописи
478
Реакції
91
Бали
73
Контр розвідка 2.png

Подільський край, КИЇВ,

СЛУЖБА БЕЗПЕКИ УКРАЇНИ.

22/04/2025.

ПРОТОКОЛ
Про результати експертизи

Я, Полковник - Павло Грушко, отримавши вилучені матеріали для проведення експертизи, провівши спільно з медичним експертом дослідження матеріалів.

ВСТАНОВИВ
04 місяця 2025 року, в 20:56 було проведено експертизу матеріалів, вилучених у фігуранта кримінальної справи №0130. Експертиза проходила у складі працівника СБУ – Павла Грушка.
Результати експертизи: Було підтверджено факт використання вогнепальної зброї під час скоєння кримінального правопорушення обвинувачуваним в справі №0130.

ВІДЕОЗАПИС ЕКСПЕРТИЗИ
(a) Відеозапис №1: video

Полковник - Павло Грушко
Підпис:
Підпис Павло Грушко.jpg

Пaвло Грушко

Лідер
Реєстрування
28 Жов 2023
Дописи
478
Реакції
91
Бали
73
Контр розвідка 2.png

Подільсикй край, КИЇВ,
СЛУЖБА БЕЗПЕКИ УКРАЇНИ.
29/04/2025.

РАПОРТ
про виявлення ознаків злочину

ОПИС
Я, Полковник - Павло Грушко, доповідаю про те, що: 22/04/2025 15:19, фігурант кримінальної справи № 0130 під час скоєння злочину передбаченого статтею № 88 Кримінального Кодексу України використовував вогнепальну зброю типу М4.

ДОКУМЕНТАЦІЯ
(a) Відеофіксація
(b) На підставі вищевикладеного, прошу слідчий орган зафіксувати кримінальну справу за фактом злочину, передбаченого статтею № 88 та 69 ККУ.

Полковник - Павло Грушко
Підпис:
Підпис Павло Грушко.jpg

Останнє редагування:

Пaвло Грушко

Лідер
Реєстрування
28 Жов 2023
Дописи
478
Реакції
91
Бали
73
Контр розвідка 2.png

Подільський край, КИЇВ,
СЛУЖБА БЕЗПЕКИ УКРАЇНИ.
29/04/2025.
ПОСТАНОВА
про порушення кримінальної справи та прийняття її до провадження

Я, Полковник Павло Грушко, розглянувши повідомлення про злочин №0130, що надійшов від Полковника Павла Грушка та матеріали перевірки
ВСТАНОВИВ:

В м.Києві перед СТО навпроти риболовного магазину в 15 годин та 19 хвилин фігурантом кримінальної справи № 0130 був вкоєний злочин передбачений статтею №88 Кримінального Кодексу України. Скоюючи злочин, обвинувачуваний використовував вогнепальну зброю, чим порушив статтю №69 Кримінального Кодексу України.
Беручи до уваги, що є достатні дані, що вказують на ознаки злочину, передбачених статтею № 88 та № 69 ККУ

ПОСТАНОВИВ:

1) Порушити кримінальну справу за ознаками злочину, передбачених статтею № 88 та № 69 ККУ.
2) Кримінальну справу прийняти до свого провадження та розпочати розслідування.

Полковник - Павло Грушко
Підпис:
Підпис Павло Грушко.jpg

Останнє редагування:

Пaвло Грушко

Лідер
Реєстрування
28 Жов 2023
Дописи
478
Реакції
91
Бали
73
Контр розвідка 2.png

Подільський край, КИЇВ,
СЛУЖБА БЕЗПЕКИ УКРАЇНИ.
29/04/2025.
ПРОТОКОЛ
допиту підозрюваного

Я, Полковник - Павло Грушко, 04 місяця 2024 року, допитав підозрюваного у справі №0130.

Висновок:

Фігурант кримінальної справи №0130 відмовився від допиту.

(a) Відеоматеріал №1:
video

Полковник - Павло Грушко
Підпис:
Підпис Павло Грушко.jpg

Пaвло Грушко

Лідер
Реєстрування
28 Жов 2023
Дописи
478
Реакції
91
Бали
73
Контр розвідка 2.png

Подільський край, КИЇВ,
СЛУЖБА БЕЗПЕКИ УКРАЇНИ.
29/04/2025.
ПОСТАНОВА
про передачу кримінальної справи до прокуратури

Я, Полковник - Павло Грушко, розглянувши матеріали кримінальної справи №0130, під страхом лжесвідчення

ВСТАНОВИВ:
У ході проведення слідчих заходів, після збирання доказів було доведено провину підозрюваного.

ПОСТАНОВИВ:
1. Передати кримінальну справу №0130 на розгляд прокуратури Подільського Краю з подальшою передачею до суду.

Полковник - Павло Грушко
Підпис:
Підпис Павло Грушко.jpg

Реєстрування
3 Гру 2024
Дописи
265
Реакції
34
Бали
73

1743166582331.png
Подільський край, КИЇВ,

Офіс Генерального Прокурора.

2.05.2025

ПОСТАНОВА

про передачу кримінальної справи до суду​

Я, Генеральний Прокурор Ростик Львівський, розглянувши матеріали кримінальної справи №0130, під страхом лжесвідчення​

ВСТАНОВИВ:

У ході проведення слідчих заходів, після збирання доказів було доведено провину підозрюваного.​

ПОСТАНОВИВ:

1. Передати кримінальну справу №0130 на розгляд в суд.​

Генеральний Прокурор
Ростик Львівський
Підпис:
1743083613111.png

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі