Олександр Соколов
Подільський Край
- Реєстрування
- 18 Тра 2024
- Дописи
- 580
- Реакції
- 158
- Бали
- 103
ГОЛОВНА ІНФОРМАЦІЯ
Статус: ВІДКРИТО.
Дата відкриття: 04/05/26.
Головний слідчий: Олександр Соколов.
Слідча група: Олександр Соколов.
ОПИС
04/05/2026 о 20:45, під час проведення спеціальної операції на підставі наказу Верховного Судді № ОР/2/04-05, мною, Начальником ГУ СБ Олександром Соколовим, було затримано громадянина Лекса Блудного. Затримання було проведене відповідно до Статті 11 КПК України, оскільки особа була зафіксована під час вчинення правопорушення безпосередньо на місці події. Конфліктна ситуація розпочалася під час моєї спроби встановити законність дій громадянина та роз’яснити йому обставини спецзавдання. У відповідь на мої законні звернення, фігурант почав надавати беззмістовні свідчення, після чого перейшов до відкритих публічних образ. Громадянин Лекс Блудний, ігноруючи зауваження, почав систематично та грубо принижувати мою честь і гідність як офіцера правоохоронного органу, який здійснює заходи із забезпечення громадської безпеки. Протягом усього процесу затримання та конвоювання фігурант вживав нецензурну лайку та принизливі епітети, зокрема називаючи мене «******************************************лим ***********************************ом», «долбайобом» та «дурнем». Такі дії є прямим порушенням, що передбачене Статтею 85 Кримінального кодексу України. Усі факти зухвалої поведінки та численні образи на адресу представника влади зафіксовані на нагрудну камеру. Після встановлення особи згідно з процедурою, передбаченою КПК, затриманого було доставлено до управління для подальшого оформлення матеріалів справи. Наразі Лекс Блудний перебуває під вартою, тривають слідчі дії за фактом замаху на авторитет правоохоронних органів..
ФІГУРАНТИ СПРАВИ
Іʼмя: Лекс Блудний.
Статус: Затриманий.
Додаткова інформація: Погано ставиться до правоохороних органів.
ДОКАЗИ
Запис з боді-камери.
ХІД РОЗСЛІДУВАННЯ
в процесі.
Начальник Головного управління
Служби Безпеки України
по Подільському Краю
- Олександр Соколов
Підпис:
Служби Безпеки України
по Подільському Краю
- Олександр Соколов