В очікуванні СБУ |№304 | Стаття 69.1, Стаття 78,Стаття 70.2 ККУ | КК Подільського Краю | OPEN

Реєстрування
8 Лис 2023
Дописи
64
Реакції
16
Бали
13
JZPLTMQ.gif

ГОЛОВНА ІНФОРМАЦІЯ

Статус справи: Відкрито.
Дата відкриття: 19/05/2026.
Головний слідчий: Владислав Якименко.
Слідча група: Владислав Якименко

Опис​

19.05.2026 о 16:00 під час несення служби їхав з лівого берега Києва до правого берегу Києва, та побачив порушення кримінального кодексу подільського краю 70.2.
Після чого я прослідував за людиною та він мені запропонував купити наркотичні засоби, у розмірі 84 грамма після чого я надавав йому попередження зупинитись, він не зупинявся я затримав дану особу та відвів до ГУНПУ, після чого запропонував йому адвоката, адвокат не відовів я провів поверхневий обшук згідно статті 12 Закон про Службу Безпеки України, та посадив дану особу в ІТТ. Усі обставини події, дії співробітників СБУ,затримання особи проведення процесуальних заходів були належним чином задокументовані та передані до слідчого відділу для подальшого досудового розслідування.

Фігуранти спрви​

Іʼмя: Майкл Карлайл.
Статус: На свободі.
Додаткова інформація: -

ДОКАЗИ
Доказ №001 - Здійснення кримінального правопорушення, а саме: Стаття 69.1, Стаття 78,Стаття 70.2 ККУ
Доказ №002 - Проведення експертизи щодо належності предмета до наркотичних препарати.

ХІД РОЗСЛІДУВАННЯ
В процесі.

Реєстрування
8 Лис 2023
Дописи
64
Реакції
16
Бали
13
sbu-logo.png

Подільський край, КИЇВ,

МІНІСТЕРСТВО ВНУТРІШНІХ СПРАВ.

19/05/2026.

ПРОТОКОЛ
о результатах експертизи

Я, Підполковник Головного управління Служби Безпеки України по Подільському краю - Владислав Якименко, отримавши вилучені речовини для проведення експертизи, провівши спільно з медичним експертом дослідження речовин,

ВСТАНОВИВ
05 місяця 2026 року, у 20:00 було проведено експертизу речовин, вилучених у фігуранта кримінальної справи №304. Експертиза проходила у складі працівника МВС – Владислав Якименко.
Результати експертизи: Під час експертизи було визнанно що це саме наркотичні засоби, а не якісь інший препарат.

ВІДЕОЗАПИС ЕКСПЕРТИЗИ
Доказ №001

Підполковник СБУ - Владислав Якименко
Подпись: ВЯ

Реєстрування
8 Лис 2023
Дописи
64
Реакції
16
Бали
13
sbu-logo.png

Подільсикй край, КИЇВ,
19/05/2026.

РАПОРТ
про виявлення ознаків злочину

ОПИС
Я, Підполковник Головного управління Служби Безпеки України по Подільському краю - Владислав Якименко, доповідаю про те, що: *19/05/2026 18:00, під час несення служби їхав з лівого берега Києва до правого берегу Києва, та побачив порушення кримінального кодексу подільського краю 70.2.
Після чого я прослідував за людиною та він мені запропонував купити наркотичні засоби, у розмірі 84 грамма після чого я надавав йому попередження зупинитись, він не зупинявся я затримав дану особу та відвів до ГУНПУ, після чого запропонував йому адвоката, адвокат не відовів я провів поверхневий обшук згідно статті 12 Закон про Службу Безпеки України, та посадив дану особу в ІТТ. Усі обставини події, дії співробітників СБУ,затримання особи проведення процесуальних заходів були належним чином задокументовані та передані до слідчого відділу для подальшого досудового розслідування.

ДОКУМЕНТАЦІЯ
Доказ №001
На підставі вищевикладеного, прошу слідчий орган зафіксувати кримінальну справу за фактом злочину, передбаченого

Стаття 69.1, Стаття 78,Стаття 70.2 ККУ.

Підпис: ВЯ

Реєстрування
8 Лис 2023
Дописи
64
Реакції
16
Бали
13
Переглянути вкладення 408361
ГОЛОВНА ІНФОРМАЦІЯ

Статус справи: Відкрито.
Дата відкриття: 19/05/2026.
Головний слідчий: Владислав Якименко.
Слідча група: Владислав Якименко

Опис​

19.05.2026 о 16:00 під час несення служби їхав з лівого берега Києва до правого берегу Києва, та побачив порушення кримінального кодексу подільського краю 70.2.

Фігуранти спрви​

Іʼмя: Майкл Карлайл.
Статус: На свободі.
Додаткова інформація: -

ДОКАЗИ
Доказ №001 - Здійснення кримінального правопорушення, а саме: Стаття 69.1, Стаття 78,Стаття 70.2 ККУ
Доказ №002 - Проведення експертизи щодо належності предмета до наркотичних препарати.

ХІД РОЗСЛІДУВАННЯ
В процесі.
19.05.2026 о 18:00

Реєстрування
8 Лис 2023
Дописи
64
Реакції
16
Бали
13
sbu-logo.png

До матеріалів кримінального провадження додаю копію повістки про виклик на допит:
1779221096873.png

Реєстрування
8 Лис 2023
Дописи
64
Реакції
16
Бали
13
Особа, належним чином повідомлена шляхом вручення повістки про виклик на допит із зазначенням дати, часу та місця явки, у встановлений термін до органу досудового розслідування не прибула. Жодних відомостей про поважні причини неявки або неможливість явки від зазначеної особи не надходило. Факт неявки за викликом документально зафіксовано та долучено до матеріалів кримінального провадження.

Реєстрування
8 Лис 2023
Дописи
64
Реакції
16
Бали
13
sbu-logo.png

Подільський край, КИЇВ,
19/05/2026.
ПОСТАНОВА
про передачу кримінальної справи до прокуратури

Я, Підполковник СБУ - Владислав Якименко, розглянувши матеріали кримінальної справи №304, під страхом лжесвідчення

ВСТАНОВИВ:
У ході проведення слідчих заходів, після збирання доказів було доведено провину підозрюваного.

ПОСТАНОВИВ:
1. Передати кримінальну справу №304 на розгляд прокуратури Подільського Краю з подальшою передачею до суду.

Підпис: ВЯ

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі