Денис Квікі
Полковник СБУ 06
- Реєстрування
- 4 Лип 2025
- Дописи
- 247
- Реакції
- 68
- Бали
- 33
ГОЛОВНА ІНФОРМАЦІЯ
Дата відкриття: 19/06/26.
Головний слідчий: Денис Квікі.
Слідча група: Денис Квікі.
ОПИС
19.06.2026 року приблизно о 20:16, я, Лейтенант Служби безпеки України Денис Квікі, перебуваючи при виконанні своїх службових обов’язків, здійснював робочий візит до Головного управління Національної поліції (НПУ) у м. Київ з метою службової взаємодії.Під час перебування у приміщенні управління, мною було візуально виявлено та ідентифіковано громадянина Микиту Величка, який, за наявними оперативними базами даних, на той момент перебував у державному розшуку.
Керуючись чинним законодавством, я підійшов до вищевказаного громадянина, представився, пред'явив службове посвідчення та висловив законну вимогу залишатися на місці для з'ясування обставин і подальшого затримання. Проте, громадянин М. Величко свідомо зневажив законне розпорядження правоохоронця, проігнорував вимогу зупинитися та спробував поспіхом залишити адміністративну будівлю НПУ.
Я негайно розпочав переслідування правопорушника з метою його затримання. Намагаючись уникнути відповідальності та втекти, громадянин Микита Величко вчинив активний фізичний опір та умисно наніс мені тілесні ушкодження різного ступеня тяжкості, після чого зник у невідомому напрямку.
Крім того, під час подальшого огляду місця події та прилеглої території було встановлено, що правопорушник застосував або мав при собі вогнепальну зброю, а саме — автоматичну зброю (автомат), з якої, ймовірно, було відкрито вогонь, та яку він згодом намагався приховати у сміттєвом контейнері неподалік.
ФІГУРАНТИ СПРАВИ
Іʼмя: Микита Величко.Статус: На свободі.
Додаткова інформація: Відсутня.
ДОКАЗИ
Доказ №001 - нанесення тілесних ушкодження від громадянина. Та порушення ст. 34 ККУ Умисне легке тілесне ушкодження.
Доказ №002 - перевірка камер НПУ та експертиза камер.
Доказ №003 - створення фоторобота по доказах з камер.
Доказ №004 - пошук куль на землі від автомата.
Доказ №005 - пошук автомата в мусорці з якої був відкритий вогонь.
Доказ №006 - зняття відбитків пальців з автомата якій було знайдено під час пошуку в мусорці.
ХІД РОЗСЛІДУВАННЯ
В процесі.