Сергій Шмигельский ꑭ
👑Підполковник СБУ👑 | Подільський Край [06]
- Реєстрування
- 14 Чер 2025
- Дописи
- 206
- Реакції
- 68
- Бали
- 33
ГОЛОВНА ІНФОРМАЦІЯ
Дата відкриття: 12/07/26.
Головний слідчий: Сергій Шмигельский.
Слідча група: Сергій Шмигельский.
ОПИС
12.07.2026 приблизно о 12:43, перебуваючи на орієнтуванні в місті Києві, на епіцентрі я виявив особу, яка перебувала в державному розшуку.Після цього я розпочав затримання зазначеної особи. Під час затримання особу було витягнуто з автомобіля та застосовано спеціальний засіб — електрошоковий пристрій (тейзер).
У цей момент до місця підійшов громадянин, який почав перешкоджати затриманню особи, що перебувала в державному розшуку. У зв'язку з цим до нього було застосовано електрошоковий пристрій.
Після того як особа, яка перебувала в державному розшуку, відкрила вогонь із вогнепальної зброї, у відповідь було відкрито вогонь. Унаслідок отриманих поранень особа померла на місці.
Після затримання було встановлено особу громадянина — Джон Мілєр. Під час перевірки за наявними інформаційними базами було встановлено, що він перебуває в державному розшуку.
Після цього всі учасники події прибули до ГУНП. У приміщенні ГУНП я тричі висунув громадянину законну вимогу надати паспорт громадянина України для встановлення особи. Громадянин відмовився виконати законні вимоги та під час спілкування висловлювався на мою адресу нецензурною та образливою лайкою.
ФІГУРАНТИ СПРАВИ
Іʼмя: Джон мілєр
Статус: Затриманий.
Додаткова інформація: відсутиня
ДОКАЗИ
Доказ №001 - 06:55 — розпочато затримання особи. 06:57 —громадянин почав чинити перешкоду затриманню та наносит удар шо є порушенням Ст.86.2, Ст.84.2 ККУ. 07:25 — особу затримано. Доказ №002 - Продовження
Доказ №003 - 01:02 — затриманий почав висловлювати образливі та нецензурні висловлювання на адресу працівника Служби безпеки України шо є порушенням Ст.85 ККУ.