Сергій Шмигельский ꑭ
👑Підполковник СБУ👑 | Подільський Край [06]
- Реєстрування
- 14 Чер 2025
- Дописи
- 206
- Реакції
- 68
- Бали
- 33
ГОЛОВНА ІНФОРМАЦІЯ
Дата відкриття: 15/07/26.
Головний слідчий: Сергій Шмигельский.
Слідча група: Сергій Шмигельский.
ОПИС
15.07.2026 приблизно о 20:06, перебуваючи на орієнтуванні, я помітив автомобіль Національної поліції України. Після цього я зупинився та побачив значну кількість автомобілів.
У цей момент невідома особа, перебуваючи за кермом автомобіля марки Ford Mustang (державний номерний знак був відсутній), побачивши працівників Національної поліції України, різко натиснув на педаль газу та здійснив рух у напрямку працівника поліції з явним наміром здійснити на нього наїзд.
Через деякий час зазначений автомобіль знову повернувся та повторив свої дії, знову створивши загрозу життю та здоров'ю працівника поліції.
Після цього я увімкнув проблискові маячки та через гучномовець висунув одну законну вимогу про зупинку транспортного засобу. Водій вимогу проігнорував і зник у невідомому напрямку,
Після цього за допомогою камер відеоспостереження вдалося встановити особу на ім’я Ростик Шевченко, номер паспорта [53342].
ФІГУРАНТИ СПРАВИ
Іʼмя:Ростик Шевченко
Статус: На свободі.
Додаткова інформація: Відсутня.
ДОКАЗИ
Доказ №001 - На даному відео чітко видно, як особа здійснила наїзд на працівника НПУ, що є порушенням Ст.86.2 ККУ.
Доказ №002 - продовження
Доказ №003 - Також було встановлено особу через камери — Ростик Шевченко, номер паспорта [53342].