В очікуванні СБУ | №337 | Ст.86.2. ККУ | OPEN

Сергій Шмигельский ꑭ

👑Підполковник СБУ👑 | Подільський Край [06]
Реєстрування
14 Чер 2025
Дописи
206
Реакції
68
Бали
33
1784137154601.png

ГОЛОВНА ІНФОРМАЦІЯ
Статус: ВІДКРИТО.
Дата відкриття:
15/07/26.
Головний слідчий: Сергій Шмигельский.
Слідча група: Сергій Шмигельский.

ОПИС

15.07.2026 приблизно о 20:06, перебуваючи на орієнтуванні, я помітив автомобіль Національної поліції України. Після цього я зупинився та побачив значну кількість автомобілів.

У цей момент невідома особа, перебуваючи за кермом автомобіля марки Ford Mustang (державний номерний знак був відсутній), побачивши працівників Національної поліції України, різко натиснув на педаль газу та здійснив рух у напрямку працівника поліції з явним наміром здійснити на нього наїзд.

Через деякий час зазначений автомобіль знову повернувся та повторив свої дії, знову створивши загрозу життю та здоров'ю працівника поліції.

Після цього я увімкнув проблискові маячки та через гучномовець висунув одну законну вимогу про зупинку транспортного засобу. Водій вимогу проігнорував і зник у невідомому напрямку,

Після цього за допомогою камер відеоспостереження вдалося встановити особу на ім’я Ростик Шевченко, номер паспорта [53342].

ФІГУРАНТИ СПРАВИ

Іʼмя:Ростик Шевченко
Статус: На свободі.
Додаткова інформація: Відсутня.
ДОКАЗИ
Доказ №001 - На даному відео чітко видно, як особа здійснила наїзд на працівника НПУ, що є порушенням Ст.86.2 ККУ.
Доказ №002 - продовження
Доказ №003 - Також було встановлено особу через камери — Ростик Шевченко, номер паспорта [53342].

Сергій Шмигельский ꑭ

Реєстрування
14 Чер 2025
Дописи
206
Реакції
68
Бали
33
ХІД РОЗСЛІДУВАННЯ
В процесі...

Підполковник СБУ- Сергій Шмигельский
Підпис:
1784140220193.png

Сергій Шмигельский ꑭ

Реєстрування
14 Чер 2025
Дописи
206
Реакції
68
Бали
33
1784140255921.png
Подільсикй край, КИЇВ,
СЛУЖБА БЕЗПЕКИ УКРАЇНИ.
15/07/26.
РАПОРТ
про виявлення ознаків злочину

ОПИС
Я, підполковник Служби безпеки України Сергій Шмигельський, доповідаю про те, що:

15 липня приблизно о 20:06 за адресою: м. Київ, поблизу «ГУ НПУ К», мною було виявлено ознаки можливого кримінального правопорушення.

За наявною інформацією, громадянин Ростик Шевченко здійснив наїзд на працівника Національної поліції України та повторив дані дії двічі.

Після цього я увімкнув проблискові маячки та через гучномовець висунув законну вимогу про зупинку транспортного засобу. Водій вимогу проігнорував та зник у невідомому напрямку.

У подальшому мною за допомогою камер відеоспостереження було встановлено особу — Ростик Шевченко, номер паспорта [53342].

ДОКУМЕНТАЦІЯ
(a) Відеофиксация/Фотофіксація
Доказ №001 - На даному відео чітко видно, як особа здійснила наїзд на працівника НПУ, що є порушенням Ст.86.2 ККУ.
Доказ №002 - продовження
Доказ №003 - Також було встановлено особу через камери — Ростик Шевченко, номер паспорта [53342].

(b) На підставі вищевикладеного, прошу слідчий орган зафіксувати кримінальну справу за фактом злочину, передбаченого статтею. Ст.86.2, ККУ.
Підпис:

1784140694557.png

Сергій Шмигельский ꑭ

Реєстрування
14 Чер 2025
Дописи
206
Реакції
68
Бали
33
1784140882794.png

ПОСТАНОВА
про порушення кримінальної справи та прийняття її до провадження
Я, Підполковник СБУ Сергій Шмигельский, розглянувши повідомлення про злочин №336, що надійшло від Підполковника Сергія Шмигельского, а також матеріали первинної перевірки,

ВСТАНОВИВ:
15.07.2026 о 20:06 за адресою: м. Київ, поблизу «ГУ НПУ К», було виявлено скупчення транспортних засобів біля працівника Національної поліції України.

Під час цього працівник Служби безпеки України зупинився, щоб у разі виникнення небезпеки надати допомогу працівнику Національної поліції України. Як чітко видно на боді-камері працівника Служби безпеки України, водій автомобіля «Мустанг» здійснив різке натискання на педаль газу в напрямку працівника, з надмірою задавити працівника Національної поліції України.

Через певний час аналогічні дії повторилися. Після цього працівник Служби безпеки України увімкнув проблискові маячки та через гучномовець висунув законну вимогу про зупинку транспортного засобу. Водій вимогу проігнорував та зник у невідомому напрямку.

ПОСТАНОВИВ:
1) Порушити кримінальну справу за ознаками злочину, передбачених статтею Ст.86.2. ККУ.
2) Кримінальну справу прийняти до свого провадження та розпочати розслідування.

Підпис:

1784141466798.png

Сергій Шмигельский ꑭ

Реєстрування
14 Чер 2025
Дописи
206
Реакції
68
Бали
33
1784214710169.png

Особа, будучи належним чином повідомленою шляхом вручення повістки про виклик із зазначенням дати, часу та місця явки, у встановлений термін до органу досудового розслідування не прибула. Відомостей про поважні причини неявки або неможливість прибуття від громадянина Ростик Шевченко не надходило. Факт неявки за викликом було належним чином зафіксовано та долучено до матеріалів кримінального провадження №347.

Сергій Шмигельский ꑭ

Реєстрування
14 Чер 2025
Дописи
206
Реакції
68
Бали
33
1784214730360.png
Подільський край, КИЇВ,
СЛУЖБА БЕЗПЕКИ УКРАЇНИ.
15/07/2026.
ПОСТАНОВА
про передачу кримінальної справи до прокуратури​
Я, Підполковник ГУСБ м.Київ - Сергій Шмигельский, розглянувши матеріали кримінальної справи №337, під страхом лжесвідчення

ВСТАНОВИВ:
У ході проведення слідчих заходів, після збирання доказів було доведено провину підозрюваного.

ПОСТАНОВИВ:
1. Передати кримінальну справу №337 на розгляд прокуратури Подільського Краю з подальшою передачею до суду.

Підпис:
1784214786215.png

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі