В очікуванні СБУ | №338 | Стаття 100. ККУ | OPEN

Владислав Волкодав

[З-L СБУ | Кур.ДБР] Влад Волкодав
Реєстрування
29 Лис 2023
Дописи
170
Реакції
69
Бали
33
ГОЛОВНА ІНФОРМАЦІЯ

Статус: ВІДКРИТО.
Дата відкриття: 16/07/26.
Головний слідчий: Влад Волкодав
Слідча група: В Волкодав.

ОПИС

Я, Полковник Служби безпеки України, виявив порушення з боку співробітника НПУ. А саме: о 19:33 мене зупинили працівники поліції за керування транспортним засобом без номерних знаків. Співробітник представився як сержант поліції Макс Морцофей та попросив надати технічний паспорт на автомобіль.
Після цього я запитав, на підставі якого закону та якої статті мене було зупинено. У відповідь співробітник не зміг назвати відповідні норми законодавства та почав називати випадкові або недостовірні статті. Це свідчить про незнання чинного законодавства працівником поліції, який здійснює патрулювання.
Прошу провести службову перевірку щодо дій зазначеного співробітника, надати правову оцінку його діям та, у разі встановлення порушень, застосувати відповідні заходи дисциплінарного впливу.

ФІГУРАНТИ СПРАВИ

Іʼмя: Макс Морцофей

Статус: На Свободі.

Додаткова інформація: -

ДОКАЗИ

ХІД РОЗСЛІДУВАННЯ

В процесі.

Служба беспеки України
по Подільському Краю
- Владислав Волкодав -
Підпис:V.Volkodav

Владислав Волкодав

Реєстрування
29 Лис 2023
Дописи
170
Реакції
69
Бали
33

Подільський Край

Міністерство Внутрішніх справ

16.07.2026

Рапорт про виявлення ознаків злочину

ОПИС

Документація

1. Докази маю тут)!
2.На підставі вищевикладеного прошу Слідчий орган зафіксувати крімінальну справу за фактом злочину перебачено

ст.100 ККУ

Подільського Краю
Служба беспеки України
по Подільському Краю
- Владислав Волкодав -

Владислав Волкодав

Реєстрування
29 Лис 2023
Дописи
170
Реакції
69
Бали
33
Подільський Край
Служба Безпеки Укрїни

ПОСТАНОВА

про внесення відомостей до реєстру досудових розслідувань
та початок досудового розслідування

16 липня 2026 року
Я, Полковник Служба Безпеки Укрїни ,Куратор Державне бюро розслідувань (ДБР) Подільського Краю Влад Волкодав, розглянувши рапорт про виявлення ознак кримінального правопорушення від​

16.07.2026

ВСТАНОВИВ:

Я, Полковник Служби безпеки України, виявив порушення з боку співробітника НПУ. А саме: о 19:33 мене зупинили працівники поліції за керування транспортним засобом без номерних знаків. Співробітник представився як сержант поліції Макс Морцофей та попросив надати технічний паспорт на автомобіль.
Після цього я запитав, на підставі якого закону та якої статті мене було зупинено. У відповідь співробітник не зміг назвати відповідні норми законодавства та почав називати випадкові або недостовірні статті. Це свідчить про незнання чинного законодавства працівником поліції, який здійснює патрулювання.

Прошу провести службову перевірку щодо дій зазначеного співробітника, надати правову оцінку його діям та, у разі встановлення порушень, застосувати відповідні заходи дисциплінарного впливу.

До матеріалів справи долучено наявні докази та свідчення очевидців, які підтверджують обставини події.

У діях невстановленої особи вбачаються ознаки кримінальних правопорушень.

Після вчинення вказаних дій громадянин Макс Морцофей.

До матеріалів долучено запис з боді-камери, який підтверджує обставини події.
У діях вказаної особи вбачаються ознаки кримінальних правопорушень, передбачених статтями:100 ст. ККУ

Подільського Краю.

ПОСТАНОВИВ:
  1. Внести відомості про вказане кримінальне правопорушення до реєстру досудових розслідувань.​
  2. Розпочати досудове розслідування за фактом нападу на працівника правоохоронного органу із застосуванням вогнепальної зброї.​
  3. Долучити до матеріалів кримінального провадження наявні докази, а саме запис з боді-камери.​
  4. Вжити невідкладних заходів щодо встановлення місцезнаходження та затримання громадянина Макс Морцофей .
  5. Призначити відповідального слідчого для проведення досудового розслідування.​

Підстава: рапорт про виявлення ознак кримінального правопорушення від 16.07.2026 та додані матеріали.​

Куратор Державне бюро розслідувань (ДБР)
по Подільському Краю

Підполковника поліції
Влад Волкодав

Владислав Волкодав

Реєстрування
29 Лис 2023
Дописи
170
Реакції
69
Бали
33
Служба безпеки України
Подільський край
16.07.2026 Постанова

Про передачу справи до Прокоратури

Я, Полковник Служба Безпеки Укрїни ,Куратор Державне бюро розслідувань (ДБР) Влад Волкодав. Розглянувши деталі справ №338

Встановив

У ході проведення слідчиих заходів після зібрання доказів
Було доведено провину підозрюваного

Постановив

Передати Кримінальну справу № 338 на розгляд прокуратури Подільського краю
З подальшою передачею до суду
Куратор Державне бюро розслідувань (ДБР)
Служба безпеки України.
Влад Волкодав
Підпис:
V.Volkodav

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі