Владислав Волкодав
[З-L СБУ | Кур.ДБР] Влад Волкодав
- Реєстрування
- 29 Лис 2023
- Дописи
- 170
- Реакції
- 69
- Бали
- 33
ГОЛОВНА ІНФОРМАЦІЯ
Статус: ВІДКРИТО.
Дата відкриття: 16/07/26.
Головний слідчий: Влад Волкодав
Слідча група: В Волкодав.
Я, Полковник Служби безпеки України, виявив порушення з боку співробітника НПУ. А саме: о 19:33 мене зупинили працівники поліції за керування транспортним засобом без номерних знаків. Співробітник представився як сержант поліції Макс Морцофей та попросив надати технічний паспорт на автомобіль.
Після цього я запитав, на підставі якого закону та якої статті мене було зупинено. У відповідь співробітник не зміг назвати відповідні норми законодавства та почав називати випадкові або недостовірні статті. Це свідчить про незнання чинного законодавства працівником поліції, який здійснює патрулювання.
Прошу провести службову перевірку щодо дій зазначеного співробітника, надати правову оцінку його діям та, у разі встановлення порушень, застосувати відповідні заходи дисциплінарного впливу.
Служба беспеки України
по Подільському Краю
- Владислав Волкодав -
Підпис:V.Volkodav
Статус: ВІДКРИТО.
Дата відкриття: 16/07/26.
Головний слідчий: Влад Волкодав
Слідча група: В Волкодав.
ОПИС
Я, Полковник Служби безпеки України, виявив порушення з боку співробітника НПУ. А саме: о 19:33 мене зупинили працівники поліції за керування транспортним засобом без номерних знаків. Співробітник представився як сержант поліції Макс Морцофей та попросив надати технічний паспорт на автомобіль.Після цього я запитав, на підставі якого закону та якої статті мене було зупинено. У відповідь співробітник не зміг назвати відповідні норми законодавства та почав називати випадкові або недостовірні статті. Це свідчить про незнання чинного законодавства працівником поліції, який здійснює патрулювання.
Прошу провести службову перевірку щодо дій зазначеного співробітника, надати правову оцінку його діям та, у разі встановлення порушень, застосувати відповідні заходи дисциплінарного впливу.
ФІГУРАНТИ СПРАВИ
Іʼмя: Макс Морцофей
Статус: На Свободі.
Додаткова інформація: -
ДОКАЗИ
ХІД РОЗСЛІДУВАННЯ
В процесі.
Служба беспеки Українипо Подільському Краю
- Владислав Волкодав -
Підпис:V.Volkodav