Сергій Шмигельский ꑭ
👮 Полковник СБУ | Куратор ЦСО "А" | [06]
- Реєстрування
- 14 Чер 2025
- Дописи
- 230
- Реакції
- 82
- Бали
- 33
ГОЛОВНА ІНФОРМАЦІЯ
Дата відкриття: 28/07/26.
Головний слідчий: Сергій Шмигельский.
Слідча група: Сергій Шмигельский.
ОПИС
28.07.2026 приблизно о 14:43 мною було затримано громадянина Антона Луцика поблизу МОЗК. Під час проведення затримання до місця події підійшов громадянин, який почав наносити мені, співробітнику Служби безпеки України Сергію Шмигельському, удари кулаками, тим самим перешкоджаючи проведенню процесуальних дій щодо затриманого.З метою забезпечення безпеки затриманого я від'їхав на безпечну відстань. Після цього до місця події під'їхав автомобіль марки BMW без державних номерних знаків. Із зазначеного автомобіля вийшов той самий громадянин, який знову почав перешкоджати виконанню службових обов'язків та наносити мені удари. Крім того, водій автомобіля BMW почав здійснювати наїзд на мене працівника Служби безпеки України, створюючи реальну загрозу моєму життю та здоров'ю.
У зв'язку з виникненням безпосередньої загрози життю та здоров'ю, а також з метою забезпечення безпеки затриманого, мною було прийнято рішення про застосування табельної вогнепальної зброї Тим самим мені вдалося сісти до службового автомобіля та продовжити рух.
Після проведення перевірки за наявними службовими базами даних було встановлено особу громадянина — Кореш Куни, номер паспорта № 54479.
ФІГУРАНТИ СПРАВИ
Іʼмя: Кореш КуниСтатус: На свободі
Додаткова інформація: відсутиня
ДОКАЗИ
Доказ №001 - запис з боді-камери, на якому зафіксовано факт перешкоджання виконанню службових обов'язків та нанесення тілесних ушкоджень співробітнику СБУ. Тайм-коди: - 03:27–03:51 — зафіксовано перешкоджання проведенню процесуальних дій та нанесення ударів. - 04:37–04:56 — повторний факт перешкоджання та нанесення ударів.Доказ №002 - Встановлення особи було проведено шляхом перевірки за службовими базами даних. У результаті перевірки встановлено: Кореш Куни, номер паспорта №54479.