В очікуванні СБУ | №367 | Ст.69 та 70.2 ККУ | OPEN

Денис Бурмай

З-L СБУ | Кур.ДВБ
Реєстрування
7 Гру 2023
Дописи
528
Реакції
72
Бали
416
1785398076669.png

ГОЛОВНА ІНФОРМАЦІЯ
Статус: ВІДКРИТО.
Дата відкриття: 18/09/26.
Головний слідчий: Денис Бурмай.
Слідча група: Денис Бурмай.
ОПИС
18.09.2026 приблизно о 16:10 мною було зупинено громадянина та під час того як я вже діставав посвідчення показати громадянину на мене напала громадянинка ззаді зі зброєю починала стріляти мене я різким рухом дістав зброю та почав захищати себе. Працівнику СБУ було надані тяжкі телесні ушкодження, швидка негайно приїхала та забрала працівника до лікарні та після лікування відали боді камеру та на ній було видно що стріляли з М4

Результати експертизи долучено до матеріалів
Після проведення перевірки за наявними службовими базами даних було встановлено особу громадянинки так як було видно лице на боді камері —Скарлетт Вінстон , номер паспорта № 32377.

ФІГУРАНТИ СПРАВИ
Іʼмя: Скарлетт Вінстон
Статус: На свободі
Додаткова інформація: відсутня
ДОКАЗИ
Доказ №1 - Видно лице громадянинка та як вона почала стріляти по мені.
​

Денис Бурмай

З-L СБУ | Кур.ДВБ
Реєстрування
7 Гру 2023
Дописи
528
Реакції
72
Бали
416
ХІД РОЗСЛІДУВАННЯ
В процесі...

Полковник СБУ- Денис Бурмай
Підпис:

OnlineSignatures.net-704-Denis Burmay.png
​

Денис Бурмай

З-L СБУ | Кур.ДВБ
Реєстрування
7 Гру 2023
Дописи
528
Реакції
72
Бали
416
Подільський край, м.Київ ,
СЛУЖБА БЕЗПЕКИ УКРАЇНИ.
18/09/26.
РАПОРТ
про виявлення ознаків злочину

ОПИС
Я, Полковник Служби безпеки України Денис Бурмай, доповідаю про те, що:
18.09.2026 приблизно о 16:10 мною було зупинено громадянина та під час того як я вже діставав посвідчення показати громадянину на мене напала громадянинка ззаді зі зброєю починала стріляти мене я різким рухом дістав зброю та почав захищати себе. Працівнику СБУ було надані тяжкі телесні ушкодження, швидка негайно приїхала та забрала працівника до лікарні та після лікування відали боді камеру та на ній було видно що стріляли з М4.

ДОКУМЕНТАЦІЯ
(a) Відеофиксация/Фотофіксація
ДОКАЗИ
Доказ №1 - Видно лице громадянинка та як вона почала стріляти по мені.
(b) На підставі вищевикладеного, прошу слідчий орган зафіксувати кримінальну справу за фактом злочину, передбаченого статтею № 69, 70.2 ККУ.
Підпис:
​

Денис Бурмай

З-L СБУ | Кур.ДВБ
Реєстрування
7 Гру 2023
Дописи
528
Реакції
72
Бали
416
1784461320583.png
ПОСТАНОВА
про порушення кримінальної справи та прийняття її до провадження
Я, Полковник СБУ Денис Бурмай, розглянувши повідомлення про злочин №367, що надійшло від Полковника Дениса Бурмая, а також матеріали первинної перевірки,
ВСТАНОВИВ:
ОПИС
Я, Полковник Служби безпеки України Денис Бурмай, доповідаю про те, що:

18.09.2026 приблизно о 16:10 мною було зупинено громадянина та під час того як я вже діставав посвідчення показати громадянину на мене напала громадянинка ззаді зі зброєю починала стріляти мене я різким рухом дістав зброю та почав захищати себе. Працівнику СБУ було надані тяжкі телесні ушкодження, швидка негайно приїхала та забрала працівника до лікарні та після лікування відали боді камеру та на ній було видно що стріляли з М4.

ПОСТАНОВИВ:
1) Порушити кримінальну справу за ознаками злочину, передбачених статтею 69, 70.2 ККУ.
2) Кримінальну справу прийняти до свого провадження та розпочати розслідування.
Підпис:
​
1787397420989.png

Денис Бурмай

З-L СБУ | Кур.ДВБ
Реєстрування
7 Гру 2023
Дописи
528
Реакції
72
Бали
416
1786817750729.png

Особа, будучи належним чином повідомленою шляхом вручення повістки про виклик із зазначенням дати, часу та місця явки, у встановлений термін до органу досудового розслідування не прибула. Відомостей про поважні причини неявки або неможливість прибуття від громадянинки Скарлетт Вінстон не надходило. Факт неявки за викликом було належним чином зафіксовано та долучено до матеріалів кримінального провадження №367.

Денис Бурмай

З-L СБУ | Кур.ДВБ
Реєстрування
7 Гру 2023
Дописи
528
Реакції
72
Бали
416
1785426378584.png

Подільський край, КИЇВ,
СЛУЖБА БЕЗПЕКИ УКРАЇНИ.
20/09/2026.
ПОСТАНОВА
про передачу кримінальної справи до прокуратури
Я, Полковник ГУСБ м.Київ - Денис Бурмай, розглянувши матеріали кримінальної справи №367, під страхом лжесвідчення

ВСТАНОВИВ:
У ході проведення слідчих заходів, після збирання доказів було доведено провину підозрюваного.

ПОСТАНОВИВ:
1. Передати кримінальну справу №367 на розгляд прокуратури Подільського Краю з подальшою передачею до суду.
Підпис:

Денис Квікі

Форумний герой 06
Реєстрування
4 Лип 2025
Дописи
331
Реакції
100
Бали
204
1786394314944.png

ОФІС ГЕНЕРАЛЬНОГО ПРОКУРОРА РОЗТАШОВАНЕ У МІСТІ КИЇВ
18.09.2026 р.

Шановний Денис Бурмай!

Дякую за ваш запит!
Надаю офіційну відповідь щодо кримінальної справи.
Переглянувши кримінальне провадження , яку ви Денис Бурмай залишили в кримінальному провадженні №367,
виношу такий вердикт: Ваше кримінальне провадження №367 Відмовлена. Оскільки завершився термін дії кримінального провадження!
Розглянувши кримінальне провадження №367 від Дениса Бурмая вона відмовлена.

Прокурор
Денис Квікі

1790795090654.png
​

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі