Відмовлено СБУ 2.37.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Федя Батурінець

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
8 Бер 2025
Дописи
460
Реакції
646
Бали
113
1. Ваш нікнейм:Федя Батуірнець
2. Нікнейм порушника:Бодя Мілер. Нікіта Парасоля
3. Назва організації порушника: '' СБУ
4. Суть скарги:Вітаю Один із Слідкуючих СБУ або Мій Улюблений ГС держ
була Поданна Скарга на Працівників СБУ тик
За обшук коли була Ліцензія Але я переглянув Всю Ситуацію яка склалась у мого знайомого порозмовлявши
не побачив що Міккі Пірсон Стреляв або тощо але працівники Провели Обшук Підлягає Саме про порушення Привил Держ.орга Саме
2.37. Працівникам НПУ та СБУ заборонено конфісковувати предмети безпідставно.
Примітка 1: для конфіскації предметів має бути вагома причина. | Варн

і також порушення КПКУ далі Крімінального Процесуального Кодексу України
Стаття 10. Пункт 1 КПКУ/
Голосить
1
. Для проведення поверхневої перевірки не потрібен ордер, але повинні бути підстави.

Я прошу Перевірити Докази Від співробітників та Знайти так званну Підставу Проведення Обшука у разі
Перевірки і не знайдення Підстави прошу Видати покарання а саме Варн згідно Згаданих Правил Держ.орг Вище

У Разі Відсутності Доказів Буде порушенна Стаття 13 Пункта 2 КПКУ
і також Порушення правил Держ. Орг

Да я знаю що скарга від 3 лиця Але є на це певні важливі підстави прошу Зрозуміти
так як є порушення на мою думку

5. Доказ порушення (скриншот/відео):Відео Обшука до вилучення скрин Вилученого
6. Дата порушення.

Тимофій Авенчук👑

Екс-Президент України | 03 Східна Україна
Активний гравець
Реєстрування
29 Лют 2024
Дописи
791
Реакції
764
Бали
153
Вітаю. Почнемо з того що скарга написана від 3-го лиця і її вже можна відмовляти, але надам свій відповідь.
і також порушення КПКУ далі Крімінального Процесуального Кодексу України
Стаття 10. Пункт 1 КПКУ/
Голосить
1
. Для проведення поверхневої перевірки не потрібен ордер, але повинні бути підстави.
Ви наголосили на підставі. Підстава була, відповідно до Кримінально Процесуального Кодексу України, статті 9. Пункт 4
4). здійснюється перед поміщенням громадянина до ізолятора тимчасового тримання (ІТТ).
Тому як Ви зазначили, правила державних організацій 2.37 співробітниками порушено не було, тому що Вони мали підстави проведення поверхневої перевірки.
Повернемось до таблиці з ліцензіями, в скарзі на мене Ви зазначили:

Ліцензія була подана 23 листопада й офіційно схвалена. Вона була внесена до відповідної бази. Проте Андре Колесник припустився помилки: замість року закінчення «2026» він випадково поставив «2025». Після мого прохання він виправив цю помилку. При цьому в ліцензії була офіційна приписка «дійсна», що підтверджувало її чинність.
Схвалили ліцензію лише на наступний день після всієї цієї ситуації - клікабельно
Як Ви зазначили, була офіційна примиска "дійсна", але Президент міг не замінити її, а те що поставили 2025 р. - проблема Президента, але не співробітників СБУ. Я ще раз переглянув відеофіксацію зі сторони співробітників і зі сторони Міккі Пірсон, порушень з боку співробітників СБУ не побачив.

Відмовлено

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі