Розглянуто СБУ 233319, НОН РП та масові порушення

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
10 Тра 2025
Дописи
11
Реакції
7
Бали
6
1. Я 217943
2. 233319
3. Описую ситацію. Вчора 01.04.2026 року приблизно о 22:10 годині їхала на авто і мене безпідставно зупинив представник СБУ 233319, сказавши, що я їхала без номерних знаків. У мене на машині були присутні номерні знаки. Далі приїхали інші гравці і почались розборки між гравцями і працівником СБУ 233319. 3 оброєних гравців наводячи на працівника СБУ зброю надавали йому команду сісти в автівку і поїхати. Це було 3 або більше разів. Далі озброєний гравець сказав мені(тобто мені), щоб я сіла в машину і поїхала теж, на що я послухала і поїхала. Після цього працівник СБУ їхав за мною, але мені вдалось втекти. Зауважу, що ніяких документів я йому не надавала працівнику СБУ. Приблизно о півночі я вийшла з гри, в мене зірки розшуку не було. Зайшовши в гру сьогодні і відігравши деякий час "додам фото, але там не видно ні сервер ні дату" де вказано, що розшук мій закінчився по двум статтям 10.9 і 9.8.

Прошу, Шановну Адміністрацію запросити повний відкат у працівника СБУ 233319 період 1.04.2026року з 22.10 по 22.30 та перевірити його на всі порушення.

УВАГА! Прошу Шановну Адміністрацію перевірити пологам хто мені виписав розшук 10.9 та 9.8 "якщо я ненадавала нікому своїх документів", також цю людину покарати за це порушення.
4. Доказ
5. 01.04.2026

Вкладення

• IMG_3863.jpg
    IMG_3863.jpg
    471.5 Кб · Перегляди: 30
Останнє редагування:

Владислав Атсукі

Ст.Адміністратор | Центральна Україна
Старший Адміністратор
Реєстрування
26 Січ 2025
Дописи
134
Реакції
24
Бали
63
Вітаю
Переглянувши відеодоказ працівника СБУ
Виношу вердикт...

Гравець Петро Печерний [233319] отримає попередження та сувору бесіду,також гравець отримає Деморган на 20 хвилин
по причині Порушення правил Ukraine GTA

6.13. "PG" - Powergaming - уявлення гравцем себе супергероєм, відсутність інстинкту самозбереження, також враховуються випригування з потягу на ходу, стрибання під потяг, тощо. | Деморган 15-60 хвилин

Щодо розшуку ви відіграли у чат що надали документи так як системно чомусь не могли надати. Тому працівник СБУ мав достатньо інформації щоб видати розшук.

Гравець Валєрій Залужний [216948] отримає покарання, а саме Деморган на 30 хвилин
по причині Порушення правил Ukraine GTA

6.28. "Втручення у RP ситуацію" - Заборонено втручатися в RolePlay ситуації, до яких ваш ігровий персонаж не належить. Тобто бігати, стрибати, кататися навколо ігрових персонажів, що беруть участь у Role Play ситуації, провокувати їх, створювати перешкоди та псувати ігрову атмосферу. | Деморган 30-60 хвилин
Розглянуто

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі