Ви використовуєте застарілий веб-переглядач. Цей і інші сайти можуть показуватися в ньому некоректно. Вам потрібно оновити веб-переглядач або спробувати використати інший.
Суть скарги: прийшов до СБУ ті говорять покиньте червон зону я питаю де вона і де закінчується потом шось рахують я не знаю шо робити начинаю тікати і заковують не преставившись просать паспорт прошу адвоката не надають він случайно розковує і без попереджень відкрито вогонь.... мда , потом я тікаю і він страляє з вікна коли їде+ стріляв через кришу я не стріляв по ньому бо не було смисла та як би по ньому не приходив урон , після він дуже багото раз багоюзив і я почав бігти в іншу сторону мене сбиває машина насмерть не рахую це ДБ та як це була проїджа частина та людина не знала шо я буду перебігати не наказуйте її. Також на рахунок збив анімації у мене яку я хотів зробити але не зробив (вибачаюсь її не збив)) Тайм коди 01:38, 04:56 , 05:13 , 05:47 , 07 :07 образи+ згадка родичів у негативному конктесті прошу наказати даного гравця дякую
Вітаю,шановний гравець!
Розглянувши вашу скаргу виношу вердикт: Витя Блатной 32878- Образа гравців - /pmute 60-240 або /pban 3-14
Кіріл Блатной 6913 - Образа гравців - /pmute 60-240 або /pban 3-14
Азарій Адаменко 34207 - Образа гравців - /pmute 60-240 або /pban 3-14
Ігор Вівсянка 15047 - Розмова в ноці - /pmute 30 Азарій Адаменко- Буде передано про порушення Процесуального Кодексу
Наступного разу відео без вашого мікрофона не будуть прийматися!
Останнє редагування:
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)
На цьому сайті використовуються файли cookie, щоби персоналізувати контент і зберегти Ваш вхід у систему, якщо Ви зареєструйтеся.
Продовжуючи викристовувати цей сайт, Ви погоджуєтеся на використання наших файлів cookie.