Влад Вінстан
Поважний гравець
- Реєстрування
- 18 Бер 2023
- Дописи
- 505
- Реакції
- 230
- Бали
- 103
- Нікнейм гравця:6561
- Особистий нікнейм:Влад Вінстан
- Суть скарги:Порушення статуту
3) Співробітнику забороняється використовувати спеціальні засоби, а саме (тайзер, кайданки, дим, тепловізор та нічне бачення) без відповідної на те причини.
4) Співробітнику забороняється нецензурно виражатися й ображати своїх колег, колег з інших організацій або громадян.
6) Співробітнику забороняється порушувати правила субординації.16) Співробітнику забороняється їздити на особистому транспортному засобі.Примітка: Дозволяється використовувати ОТЗ у зв'язку з проведенням розвідки підрозділами (БКОЗ, Контррозвідка та ДБР)
20) Заборонено мати будь-які зв‘язки з ОПГ та передавати їм службову інформацію
21) Заборонено в робочий час займатися будь-якими справами, які не пов'язані зі службовими обов'язками.- Пропускати громадян без перевірки якщо це ваш друг, або по рейтингу або за ніком;
Примітка: За порушення даних правил ви будете отримувати одразу догану / пониження / звільнення, без попередження!656
1) Співробітнику забороняється використовувати вогнепальну зброю без причини.
Також п.СБУ Оск на кінці відео.
Перейдем до моєї сторони я давав не одноразово громадянину з ОПГ останні попередження але він не зупинявся,вийшовши на вулиці громадянин сів до пСБУ та п.СБУ почав тікати це вже теж порушення від строни СБУ,я відкрив вогонь по авто на це була прчиина,що я давав останнє попередження
Також були порушення правила серверу від п.СБУ-Багоюз+Нон рп дії+Оск+ДМ
ПРошу шановну Адмінітсраці зверунти увагу Від СБУ ДМ На відео коли авто поїхало почався вистріл із лівого переднього сидіння а з лівої сторони тіке був СБУ а с правої ОПГ то СБУ ДМ+Багоюз
І також на кінці видно хто мене вбив а саме СБУ Даня Воробей - Пропускати громадян без перевірки якщо це ваш друг, або по рейтингу або за ніком;
- Докази (скріншот/відео):
- Дата порушення:21.08.2024+20.08.2024
Останнє редагування: