Розглянуто СБУ / Iван Шухевич / Массовi порушення

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Дон Корлеоне

Новий гравець
Реєстрування
31 Сер 2023
Дописи
15
Реакції
3
Бали
3
  1. Нікнейм гравця: Iван Шухевич
  2. Особистий нікнейм: Джеймс Бонд
  3. Суть скарги:
    Ці працівники СБУ (не можу сказати Харків чи Дніпро) порушили:
    1. Статут внутрішньої організації, а саме - Правила затримання особи, Ці працівники не представилися і не показали свого службового посвідчення, не назвали РП причину мого затримання. Так само я бачу порушення правил суббординації, саме в той момент, коли особа у формі каже: Вилазимо з автомобіля швиденько.
    2. Друге порушення з боку працівників це правила використання зброї під час погоні, а саме, виходячи зі статуту, ці працівники використали зброю після першого ж попередження про зупинку транспорту, а за статутом вони повинні надати три попередження, після чого дати останнє попередження та відкрити вогонь зі зброї, але тільки в тому разі, якщо це не загрожує життю та безпеці інших громадян. На моєму відезаписі ви можете чітко бачити, що попередження було одне, і вогонь працівники відкрили, не дивлячись на те, що поруч було ще дві автівки, в яких були люди, і, більше того, своїми пострілами влаштували дорожньо-транспортну пригоду.
    3) Третє порушення це те як водій керує транспортним засобом, тим самим створюючи аварійну ситуацію і завдає шкоди іншим авто (dm car)
  4. Докази (скріншот/відео):
  5. Дата порушення: 29/10/23

Олег Галицький

Керівник UKRAINE GTA
Керівник
Реєстрування
14 Бер 2023
Дописи
7,323
Реакції
5,044
Бали
253
Вітаю!
Розглянувши скаргу, виношу вердикт:

Гравець Iван Шухевич отримує наступні покарання:
Догана
Ппроведено відверту розмову

Розглянуто!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі