Puha
Новий гравець
- Реєстрування
- 30 Чер 2023
- Дописи
- 19
- Реакції
- 3
- Бали
- 6
Нікнейми гравців: 44647 та 77161
Особистий нікнейм: Владислав Пушков
Суть скарги:
Вітаю, шановна адміністрація.
Виникла неприємна ситуація. Я вбив працівника СБУ, а його напарник убив мене. Здавалося б, на цьому все мало б завершитися, але ні — працівники вирішили помститися і почали переслідувати мене у "Новому житті".
Мабуть, вони не знають, що згідно з правилами, після смерті гравець втрачає пам’ять про попередні події. Це означає, що правоохоронні органи не можуть затримувати персонажа за дії, скоєні до його "смерті".
На жаль, відеозаписи перестрілки, смерті та частини "нового життя" відсутні, але я сподіваюся, що ви можете підтвердити це логами. На відео вони самі це підтверджують фразою: "Ну ти ж нас тулив" тощо.
Окрім цього, було порушено правила проведення обшуку. Гравець не відіграв рольову ситуацію відповідним чином:
Докази (скріншот/відео): Доказ
Дата порушення: 22.02.2025
Тайм-коди: Вся ситуація тривала близько години, 1:13 – 1:56
Особистий нікнейм: Владислав Пушков
Суть скарги:
Вітаю, шановна адміністрація.
Виникла неприємна ситуація. Я вбив працівника СБУ, а його напарник убив мене. Здавалося б, на цьому все мало б завершитися, але ні — працівники вирішили помститися і почали переслідувати мене у "Новому житті".
Мабуть, вони не знають, що згідно з правилами, після смерті гравець втрачає пам’ять про попередні події. Це означає, що правоохоронні органи не можуть затримувати персонажа за дії, скоєні до його "смерті".
На жаль, відеозаписи перестрілки, смерті та частини "нового життя" відсутні, але я сподіваюся, що ви можете підтвердити це логами. На відео вони самі це підтверджують фразою: "Ну ти ж нас тулив" тощо.
Окрім цього, було порушено правила проведення обшуку. Гравець не відіграв рольову ситуацію відповідним чином:
Правоохоронець: /me розпочав проводити обшук громадянина навпроти
Правоохоронець: /do при обшуку було знайдено…
Затриманий: /do було знайдено пістолет та пакетик із невідомою речовиною…
Правоохоронець: /do при обшуку було знайдено…
Затриманий: /do було знайдено пістолет та пакетик із невідомою речовиною…
Докази (скріншот/відео): Доказ
Дата порушення: 22.02.2025
Тайм-коди: Вся ситуація тривала близько години, 1:13 – 1:56