Розглянуто СБУ // NonRP Держ

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Тимофій Авенчук👑

Екс-Президент України | 03 Східна Україна
Активний гравець
Реєстрування
29 Лют 2024
Дописи
791
Реакції
764
Бали
153
1. Ваш нікнейм: Тимофій Авенчук #84363
2. Нікнейм порушника: Іван Скороход #129359, Станіслав Ткаченко #134824
3. Назва організації порушника: СБУ
4. Суть скарги: Вітаю, склалась неприємна ситуація, коли працівники не розуміють що роблять, не можуть пояснити свої дії. Детальніше на відеофіксацію.
На початку фрапсу, починається погоня, де я зупиняюсь. Зі мною починає контактувати співробітник, вимагає покинути автомобіль, навіть не представившись. Та і в цілому, не мав таких повноважень. Вимагав паспорт. Коли я його надав співробітнику, вирішив спробувати поїхати, в цей час, вони відкрили вогонь, хоча такого робити вони не могли, а повинні були сісти у свій автомобіль і спробувати дігнати. Після цього, у нас була пауза, я знаходився у масці і це взагалі могла бути якась інша людина. Без якихось попереджень, після того як мене збив працівник, мене б'ють тайзером, не намагаються надати якоїсь допомоги після ДТП, беруть і надягають кайданки. Далі цікавіше. В кімнаті допиту співробітник запитує, де у мене паспорт. Я вирішив сказати в машині залишився, хоча очевидно, що він при мені і я його там не залишав. В цей час, співробітник відігрує, що встановив особу за допомогою відбитку пальця. Тоді, полягає запитанння: яким чином співробітник знайшов мене за відбитком пальця, якщо на скіні мого персонажу знаходились рукавиці, тобто він ну ніяк не міг встановити за відбитком пальця.
Отже,
0:30 - зі мною почали взаємодіяти працівники.
2:20 - показую паспорт і починаю тікати.
2:24 - відкривають вогонь по автівці.
2:50 - настала пауза зі співробітниками.
3:25 - NonRP Drive, видно ім'я - Іван Скороход.
4:40 - по ООС інформації, за допомогою purs знаходять мене, хоча не знали що це саме я.
5:15 - ще один NonRP Drive з боку Івана Скорохода, якщо дивитись по кадрам, то на 5:18 видно ім'я, скріншот цього моменту
5:34 - DB від гравця Станіслав Ткаченко #134824
5:36 - мене затримують, протягом усієї дороги до НПУ, просив розказати причину затримання, про яку мені не сказали взагалі
7:56 - просить надати паспорт, кажу що не маю його
8:37 - встановлює особу за допомогою відбитку пальцю, хоча я в рукавицях, можна було відіграти, щоб їх зняти.
10:37 - виписує додатковий розшук за статтю "Втеча під час затримання", хоча коли я втікав - затриманим не був, отже цієї статті не порушив.
11:30 - саджає до ІТТ.

Через масові порушення збоку співробітника Іван Скороход #129359, прошу видати Warn через Порушення правил держ.орг 2.40:
2.40. "NonRP Держ" - заборонено масово порушувати правила державних організацій та канони RP, не відігравати RP роль свого персонажа тощо. | Варн

5. Доказ порушення (скриншот/відео): клікабельно
6. Дата порушення: 18.05.2026

Деніс Котик

ЗГС Держ | Cхідна Україна
Куратор лідерів
Реєстрування
3 Гру 2023
Дописи
857
Реакції
445
Бали
123
Вітаю!
Розглянувши вашу скаргу виношу вердикт:

Гравець #84363 отримає покарання за порушення правил проєкту. (Деморган 15)

6.20. "NonRP Drive" - водіння будь-якого транспортного засобу в неможливих для нього умовах, водіння в неправдоподібній манері, також враховується їзда по рейсах.

Гравець #134824 отримає покарання за порушення правил проєкту. (Деморган 15)

6.3. "DB" - Drive By - нанесення шкоди, доведення до несвідомого стану іншого гравця / транспорту за допомогою транспортного засобу.

Співробітник #129359 отримає догану за недбале ставлення до своїх обов'язків.

Розглянуто!

Останнє редагування:

Деніс Котик

ЗГС Держ | Cхідна Україна
Куратор лідерів
Реєстрування
3 Гру 2023
Дописи
857
Реакції
445
Бали
123
Перерозгляд
Вітаю!
Розглянувши вашу скаргу виношу вердикт:

Гравець #84363 отримає покарання за порушення правил проєкту. (Деморган 15)

6.20. "NonRP Drive" - водіння будь-якого транспортного засобу в неможливих для нього умовах, водіння в неправдоподібній манері, також враховується їзда по рейсах.

Гравець #134824 отримає покарання за порушення правил проєкту. (Деморган 15)

6.3. "DB" - Drive By - нанесення шкоди, доведення до несвідомого стану іншого гравця / транспорту за допомогою транспортного засобу.

Співробітник #129359 отримає догану та деморган 20 за недбале ставлення до своїх обов'язків та за порушення правил проєкту.
6.19. "NonRP" - Non Role Play - дії, які неможливі в реальному житті, що порушують канони RP, псують ігрову атмосферу, невиправдані, нелогічні дії, також враховується перебування на даху вагону під час руху.

Розглянуто!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі