Розглянуто СБУ// NonRP+PG+ухід в зз під час перестрілки

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Кіліан Краймз

Поважний гравець
Реєстрування
26 Лип 2023
Дописи
273
Реакції
177
Бали
63
1. Ваш нікнейм:Кіліан Краймз
2. Нікнейм порушника:9061,38695
3. Назва організації порушника:СБУ
4. Суть скарги:

1відео: Були на дорозі та СБУ під*їхали до нас та питають , що ми робимо та ми направили на них зброю щоб вони поїхали проте вийшли з автівки не з піднітами руками тобто PG не бояться смерті (тайм код: 0:21) далі мене вдарили тайзером проте 9061 продовжував стріляти по мені.

2 відео (продовження): Після нашого затримання 9061 садить мене в автівку без будь якої відігровки (тайм код: 0:11) . Далі мого друга 38695 посадив також без РП відігровки (тайм код: 0:30) . Після того як нас привезли на НПУ я не знаю яким чудом проте знялися кайданки (тайм код: 2:02) на тайм коді (2:13 ) я замічаю , що я більше не в кайданках та починаю погоню . Почекав поки людина вийде з GZ та відкрив вогонь . Згодом айді:9061 також відпустив мого друга та почав тікати на тайм коді (2:30) я бачу як СБУ гонеться за моїм другом в GZ тому спеціально не відкриваю вогонь . Тайм код (2:37) помічаю , що СБУ покинув зону GZ та відкрив по ньому вогонь та втік знов в GZ (2:43) ми закінчили стріляти по ньому та як він перебував в GZ та він згодом зайшов в інтер*єр .

Тим самим данні гравці порушили такі правила:
6.26. "Ухід в ЗЗ" - Заборонений навмисний ухід в зелену зону від поліцейської погоні / перестрілки / RP процесу тощо. Якщо ви потрапили в зелену зону "випадковим чином" або заїхало авто по інерції руху тощо, ви маєте покинути дану зелену зону якнайшвидше після того як туди потрапили, якщо у вас відбувалась поліцейська погоня / перестрілка / RP процес тощо. | Деморган 60-100 хвилин, при наступному порушенні Варн
2.40. "NonRP Держ" - заборонено масово порушувати правила державних організацій та канони RP, не відігравати RP роль свого персонажа тощо. | Варн
6.13. "PG" - Powergaming - уявлення гравцем себе супергероєм, відсутність інстинкту самозбереження, також враховуються випригування з потягу на ходу, стрибання під потяг, тощо. | Деморган 15-60 хвилин

Примітка для адміністрації: Вибачаюсь,що мій звук не записався забув включити .Проте якшо СБУ під час перебування на змінні повинна мати відео докази (тобто вклюбченну боді камеру) і якшо вони захочуть та мають можливість оскаржити їхні дії та подати скаргу на мене.дякую за розуміння

5. Доказ порушення (скриншот/відео):

1 відео

2 відео

6. Дата порушення:28.03.26

Останнє редагування:

Дмитро Мінур

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
14 Лис 2023
Дописи
1,749
Реакції
1,308
Бали
253

Вітаю шановний гравець.

Гравець Данііл Дикун [38695] - Отримає покарання у вигляді "PG" | Деморган 15-60 хвилин + Дисциплінарне стягнення (1 догана).

Гравець Кіліан Краймз [47321] - Отримає покарання у вигляді "DM" | Деморган 60-100 хвилин

Гравець Нікіта Дніпровський [31955] - Отримає покарання у вигляді "FD" | Деморган 15-30 хвилин

На доказі не видно хто саме зробив ухід і інтер'єр від перестрілки.

Лідер отримає усне попередження

Розглянуто.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі