Розглянуто СБУ

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
14 Сер 2023
Дописи
187
Реакції
359
Бали
68
  1. Нікнейм гравця:194625
  2. Особистий нікнейм: Олександр Діпер
  3. Суть скарги: Данний працівник СБУ намірено приїзжає до Дніпровського картелю, та зі снайперської гвінтікі вбиває гравців щоб вони появились в кпз, на даному відео видно як працівник СБУ стоїть біля забору картелю та за допомогою снайперської гвінтікі вишукує гравців щоб їх вбити
  4. Докази (скріншот/відео): Тик
  5. Дата порушення: 29.08.2024

Реєстрування
1 Сер 2024
Дописи
9
Реакції
7
Бали
6
Мої вітання!
Шановний гравець, ситуація наступна: Я на службовому транспорті їхав у сторону Борисполя, після моста мене підрізає якийсь автомобіль (Я так розумію хтось із Дніпровського картеля), я включаю маячки та проводжу погоню, гравець заїзджає на територію картелю, я обїзджаю територію з лівої сторони, та дістаю Снайперську гвинтівку, так як дозволено відіграти RP, що почав дивитися у Біноколь, я так і зробив, я подивився що людина стоїть, після чого почав йти до свого автомобіля. На відеофіксації це видно.

P.s. Покажи свій повний фрапс, де після того як я сів в автомобіль, ти почав ДБ по моєму транспорті, + ДМ по мені, після чого ти сів до мене в автомобіль і почав стріляти, сидячи в моєму службовому автомобілі.

Вибачаюсь за оффтоп!

Останнє редагування:
Реєстрування
14 Сер 2023
Дописи
187
Реакції
359
Бали
68
Мої вітання!
Шановний гравець, ситуація наступна: Я на службовому транспорті їхав у сторону Борисполя, після моста мене підрізає якийсь автомобіль (Я так розумію хтось із Дніпровського картеля), я включаю маячки та проводжу погоню, гравець заїзджає на територію картелю, я обїзджаю територію з лівої сторони, та дістаю Снайперську гвинтівку, так як дозволено відіграти RP, що почав дивитися у Біноколь, я так і зробив, я подивився що людина стоїть, після чого почав йти до свого автомобіля. На відеофіксації це видно.

P.s. Покажи свій повний фрапс, де після того як я сів в автомобіль, ти почав ДБ по моєму транспорті, + ДМ по мені, після чого ти сів до мене в автомобіль і почав стріляти, сидячи в моєму службовому автомобілі.

Вибачаюсь за оффтоп!
Покажи свій відкат той сітуації

Степан Зефіров

Центральна Україна [01]
Реєстрування
1 Кві 2023
Дописи
311
Реакції
286
Бали
68
Вітаю шановний гравець!
Порушень від свого співробітника не бачу так як на відео доказі не видно та не чути як він вікривав вогонь.

Олександр Юрчишин

L ЗСУ | Центральна Україна [01]
Лідер
Реєстрування
11 Тра 2023
Дописи
2,205
Реакції
1,158
Бали
253
Вітаю!
Порушень зі сторони працівника СБУ не виявлено!
Гравець №142909 отримує покарання у вигляді jail 5 - NoNrp Drive.

Схвалено!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі