Розглянуто СБУ

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Олександр Трокай

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
26 Кві 2025
Дописи
413
Реакції
341
Бали
83
1. Ваш нікнейм: Олександр Циган
2. Нікнейм порушника: Ростік Потужний
3. Назва організації порушника: СБУ
4. Суть скарги: Я стояв на сто афк відійшов по своїм справам приїжає працівний СБУ і пакує мене а перет тим мене був остновив цей самий працівний СБУ я надаю йому паспорт і сижу в тачкі не подивився чі є у мене рошук він бере витаскує мене з тачки я начинаю тікати він перший відкрив вогонь я його тоді затулив поїхав на сто став афк він приїжає пакує отвозе в НПУ не знає що зімною робити визиває адмінів каже що я його таранив а він сам був виїхав на встрєчку стріляв тоді запакував мене і каже що я роблю вид що я пішов афк
5. Доказ порушення (скриншот/відео):Тут

(01:50) Не знаючи хто сидить в машині чі є вобще хтось там: NonRP" - Non Role Play - дії, які неможливі в реальному житті, що порушують канони RP, псують ігрову атмосферу, невиправдані, нелогічні дії, також враховується перебування на даху вагону під час руху. | Деморган 15-60 хвилин

(01:50) закапував афк: Заборонено відігрувати будь-яке RP з гравцем, який перебуває в "AFK". | Деморган 30-60 хвилин, при наступному покаранні Варн

(06:50) обман адміністрації: Обман адміністрації" - Заборонено вводити в оману адміністрацію в будь-якому виді прояву цього. | Мут до 120 хвилин / Бан від 2 дні
6. Дата порушення:03.01.2026

Останнє редагування:

Тимофій Авенчук👑

Екс-Президент України | 03 Східна Україна
Активний гравець
Реєстрування
29 Лют 2024
Дописи
791
Реакції
764
Бали
153
Вітаю. Запросив додаткову відеофіксацію у співробітника.

На розгляді!

Тимофій Авенчук👑

Екс-Президент України | 03 Східна Україна
Активний гравець
Реєстрування
29 Лют 2024
Дописи
791
Реакції
764
Бали
153
Вітаю. Розглянувши Вашу скаргу, виношу вердикт:
Гравець Ростік Потужний #119529 отримає покарання:
2.40. "NonRP Держ" - заборонено масово порушувати правила державних організацій та канони RP, не відігравати RP роль свого персонажа тощо. | Варн

Розглянуто!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі