Андрей Катаро
Кошовий отаман
- Реєстрування
- 6 Гру 2023
- Дописи
- 170
- Реакції
- 93
- Бали
- 46
1. Ваш нікнейм: Андрей Катаро
2. Нікнейм порушника: Владислав Ткачук
3. Назва організації порушника: СБУ
4. Суть скарги: DM car, DM in GZ. Сенс порушення даного працівника, виявилось в тому, що я відмовив йому в тому, щоб його підвезти, не було бажання, але людина цього не зрозуміла с першого разу, та вирішила одягти форму та скористатися службовими привілеями у вигляді форми, після чого я знову відмовив йому у послугу перевезення, на що, данний працівник сильно образився та вирішив мене вбити та пошкодити моє авто. Прошу видати максимальне покарання
5. Доказ порушення (скриншот/відео):
Тайм коди:
1. 00:00-01.06 - Була розмова в чаті та відмова про надання послуги перевізника
2. 01:07-02.41 - Була розмова в чаті, коли він був у формі, сподіваючись, що це мене якось залякає та змінить мою відповідь
3. 02:42 -03:09 - DM car, DM in GZ в та все це в зеленій зоні біля ГУСБУ
6. Дата порушення: 13.01.2026
2. Нікнейм порушника: Владислав Ткачук
3. Назва організації порушника: СБУ
4. Суть скарги: DM car, DM in GZ. Сенс порушення даного працівника, виявилось в тому, що я відмовив йому в тому, щоб його підвезти, не було бажання, але людина цього не зрозуміла с першого разу, та вирішила одягти форму та скористатися службовими привілеями у вигляді форми, після чого я знову відмовив йому у послугу перевезення, на що, данний працівник сильно образився та вирішив мене вбити та пошкодити моє авто. Прошу видати максимальне покарання
5. Доказ порушення (скриншот/відео):
1. 00:00-01.06 - Була розмова в чаті та відмова про надання послуги перевізника
2. 01:07-02.41 - Була розмова в чаті, коли він був у формі, сподіваючись, що це мене якось залякає та змінить мою відповідь
3. 02:42 -03:09 - DM car, DM in GZ в та все це в зеленій зоні біля ГУСБУ
6. Дата порушення: 13.01.2026