Розглянуто СБУ

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Віктор Тремба

Поважний гравець
Реєстрування
21 Гру 2024
Дописи
124
Реакції
119
Бали
48
1. Ваш нікнейм: Юра Забудько
2. Нікнейм порушника: Ілля Гуменюк і Микита Понятенко або Михайло Малюк можливо Зам лідер СБУ
3. Назва організації порушника: СБУ
4. Суть скарги: Вітаю шановна адміністрація хочу повідомити на мене напала така людина як Максим Марценкевич це є друг працівників СБУ в чому суть він відкрив по мені вогонь а я по самообороні також я його ліквідував але мене затримали працівники СБУ хотя вони немають права цього робити таяк це є самооборона далі вони притащили цивільну особну в кабінет процесульних дійї ( це був їх друг ) вони казали що це свідок свідок мав лише давати показання адвокату але він говорив замість працівника СБу я йому дав паспорт але я був в масці я незнаю як він мене взяв якщо я міг дати паспорт другої особи він мені виписав розшук коли я був в масці навіть він її незняв а другий працівник вийшов з гри під час процесуальних дій.
5. Доказ порушення (скриншот/відео): 1. тик 8:15 початок ситуації 2. 8:35 самооборона 3. 8:45 затриманя без рп тайзер 4. 9:10 порушення субординації також неадикватні висловлювання також порушення ПДР неправильна парковка + ненааварійці 5. 9:50 поїхав з цивільною людиною на другому авто 6. 10:9 без проблизкових маячків 7. 13:20 виписує розшук у масці + порушення субординації.
6. Дата порушення: 13.01.2026

Олексій Киволон

Пенсія | Південна Україна
Реєстрування
16 Кві 2025
Дописи
401
Реакції
241
Бали
103
Вік
25
Адреса
[email protected]
Вітаю. Розглянувши вашу скаргу, виношу такий вердикт:

Юра Забудько [60485] отримує покарання у вигляді:
мут на 36 хвилин за 6.29. "Провокація гравців" - Заборонено провокацію гравця на порушення внутрішніх правил сервера для подальшого подання скарги на нього в репорт або на форум тощо.
також мут на 33 хвилин за 5.9. "Образа гравців" - Заборонено ображати гравців.
Деморган на 120 за 6.2.1. "DM in GZ" - DeathMatch in Green Zone - доведення гравця до несвідомого стану в зеленій зоні.

Максим Марценкевич [52960] отримує покарання у вигляді:
деморган на 69 хвилин за 6.1.1. "FD in GZ" - Free Damage in Green Zone - нанесення шкоди гравцю / стрілянина у бік гравця в зеленій зоні, якщо була провокація / причина - покарання також застосовується.

Михайло Малюк [44833] отримує покарання у вигляді:
Деморган на 15 хвилин за
6.3. "DB" - Drive By - нанесення шкоди, доведення до несвідомого стану іншого гравця / транспорту за допомогою транспортного засобу.

З боку працівників СБУ я не виявив масових порушень — усі дії були здійснені відповідно до встановлених вимог.

Розглянуто

Останнє редагування:
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі