Розглянуто СБУ

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Ернест Наливайко

Кошовий отаман
Реєстрування
29 Бер 2023
Дописи
240
Реакції
69
Бали
33
1. Ваш нікнейм: Ернест Наливайко
2. Нікнейм порушника: Максим Белуга
3. Назва організації порушника: СБУ

4. Суть скарги: В мене фрапс записався як він мене затримував вже, але до цього він 3 законих попередженнь не надав на зупинки ТЗ я хотів піти одягти форму та чую сирену від автівки СБУ я зупинився біля дверей ГУ К НПУ мене почали затримувати та навіть без посвідчення та надавання статті відповідної, потім почав вести в допитну кімнату та завів клановця з яким ми тулились 10 хвилин тому навіть 5, він завів мене туди почав просити паспорт я надав і так як я являюсь співробітником НПУ він не звернув уваги на те що тільки треба йому викликати мій старший ОС та не написати кримінальне провадження він на це сказав *То ваші проблеми* виписав розшук за втечя під час затримання хоть там я не тікав від нього. Потім він мене повів до ІТТ та посадив. Все докази присутні є. Прошу звільнити данного працівника так як він є нон рп копом.
5. Доказ порушення (скриншот/відео):Тут
6. Дата порушення: 20.02.2026
Тайм-коди: Треба дивитись повне відео тому що там є завжди порушення.

Ярослав Свиридов

ГА | Чорноморський край
Головний Адміністратор
Реєстрування
11 Жов 2024
Дописи
2,527
Реакції
1,631
Бали
253
Вітаю
Розглянувши вашу скаргу виношу вердикт, що гравець отримає ще одну догану до свої актуальних та отримає звільнення по причині 3/3 доган. Також йому буде призначено ЧС СБУ на 15 днів.

РОЗГЛЯНУТО

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі