Розглянуто СБУ

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Кирило Кушнир

Шановний гравець
Реєстрування
3 Січ 2026
Дописи
45
Реакції
42
Бали
21
1. Ваш нікнейм: Кирило Кушнир
2. Нікнейм порушника: Матвій Абрамсон Бодя Житомирський
3. Назва організації порушника: СБУ
4. Суть скарги: 1) відкрили вогонь без причини та без поперджень 2) не назвали причину затримання 3) конфіскували зброю без підстави та без мого адвоката 4) посадили за незаконне використання зброї, а її не використовував(Я требую что бы мне вернули 500к за м4 195748)
5. Доказ порушення (скриншот/відео):
(тайм код конфлікту 1:50, 7:20 почав робити обшук без підстав та мого адвоката, 12:55 почав вилучати у мене зброю(у мене ще було алко яке він не тронув) 18:45 посадив за носіння та використання зброї(я не доставав її та не використовував він якось узнав що вона у мене є(це було нон рп обшук щоб подивитися чи є нелегальні речі у мене)
6. Дата порушення: 1.03.2026

Aндре Колісник

ГС Держ | Східна Україна
Куратор лідерів
Реєстрування
22 Гру 2023
Дописи
954
Реакції
783
Бали
153
Вітаю. Розглянувши ваш скаргу виношу вердикт:
Гравець Кирило Кушнир [124201] - отримує покарання у вигляді
6.20. "NonRP Drive" - водіння будь-якого транспортного засобу в неможливих для нього умовах, водіння в неправдоподібній манері, також враховується їзда по рейсах. | Деморган 10 хвилин
6.3.
"DB" - Drive By - нанесення шкоди, доведення до несвідомого стану іншого гравця / транспорту за допомогою транспортного засобу. | Деморган 30 хвилин
5.10.
"Неповажне ставлення до гравців" - Заборонено неповажне ставлення до гравців / принижувати гідність та честь гравця. | Мут 100 хвилин

Гравець Бодя Житомирській [131668] - отримує покарання у вигляді
6.33.4. Заборонено переходити в "AFK" під час проведення RP ситуації / арешту тощо. | Деморган 30 хвилин

1) відкрили вогонь без причини та без поперджень 2) не назвали причину затримання 3) конфіскували зброю без підстави та без мого адвоката 4) посадили за незаконне використання зброї, а її не використовував(Я требую что бы мне вернули 500к за м4 195748)
1 - Ви таранили авто СБУ та почали втікати, за це і було відкрито вогонь
2 - Причина була названа (3:57)
3 - Конфіскація зброї була поясненна, ви перебували без ліцензії на зброю, але у вас була нявна зброя. Адвокат ваш не відповів, А від державного ви у кінці відмовились, якщо у вас зброя без ліцензії, адвокат не зможе допомогти
4 - Вас було посаджено за "Стаття 5.14 Незаконне використання/носіння зброї. (40хв.)", за носіння зброї вас і було посаджено

Розглянуто

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі