Розглянуто СБУ

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Роман Драгов

Кошовий отаман
Реєстрування
5 Тра 2025
Дописи
60
Реакції
71
Бали
63
1. Ваш нікнейм: Олександр Дзюбан
2. Нікнейм порушника: Арі Варшавський (94984)
3. Назва організації порушника: СБУ
4. Суть скарги:
1. під час затримання гравець порушує правило державної організації 2.28 щодо заборони використання тайзеру проти гравців які стріляють зі зброї. Вважаючи що використовувати тайзер в спину дозволено, хоча в правилі чітко написано і виключення не існує (2.28. Заборонено використовувати електрошокер для затримання/нейтралізації гравця під час того, як він стріляє зі зброї. | Догана)2. Під час проведення обшуку гравець вилучає в мене алкогольні напої, хоча їх зберігання не вважається незаконним, оскільки незаконним вважається лише продаж, чим я не займався. А також вилучає зброю М4, хоча спочатку він мав перевірити наявність ліцензії, оскільки ліцензія на носіння та зберігання цього типу зброї в мене є, гравець порушив правило 2.37 державних оранізацій (
2.37. Працівникам НПУ та СБУ заборонено конфісковувати предмети безпідставно.
Примітка 1: для конфіскації предметів має бути вагома причина. | Варн
Примітка 2:
працівники НПУ та СБУ повинні зберігати відеофіксацію конфіскації протягом 7-ми днів. | Догана / Варн
Примітка 3: якщо гравець у якого конфіскували майно напише оскарження і його буде схвалено та буде запит на повернення конфіскованого майна - усі витрати на повернення майна буде списано з гравця, який конфіскував.)
Прошу стягнути з даного гравця відшкодування за вилучені безпідставно речі. Також хочу зауважити що я вказав йому на те що вилучення безпідставне оскільки я маю ліцензію, він зневажаючи правилами вчинив такі ж дії до іншого гравця який теж мав ліцензію.

5. Доказ порушення (скриншот/відео):
1. затримання
2. вилучення зброї ( тайм-код: 0.10 вилучення алкоголю та зброї не перевіривши ліцензію, 0.40 вказав йому про те що маю дозвіл, 2.58 вилучає зброю у іншого гравця також не перевіривши ліцензію)
6. Дата порушення: 04.03.2026

Макс Харбор

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
19 Лип 2023
Дописи
1,967
Реакції
614
Бали
213
Адреса
[email protected]
Вітаю!
Розглянувши вашу скаргу, виношу вердикт

Гравець #94984 отримує покарання у вигляді варну за порушення наступного пункту правил UG:

2.37. Працівникам НПУ та СБУ заборонено конфісковувати предмети безпідставно.
Примітка 1: для конфіскації предметів має бути вагома причина. | Варн

Передам інформацію про відшкодування вам майна.

Розглянуто!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі