Томі Версетті
Кошовий отаман
- Реєстрування
- 1 Гру 2024
- Дописи
- 61
- Реакції
- 80
- Бали
- 63
1. Ваш нікнейм: Томі Версетті
2. Нікнейм порушника: Назар Легенда
3. Назва організації порушника: СЬУ
4. Суть скарги:
Я виїхав із СТО, побачив СБУ та поїхав далі. Через деякий час помітив, що за мною почалося переслідування, і я почав тікати. Біля кільця, неподалік гаражів, по мені відкрили вогонь. Зауважу, що в машині СБУ була лише одна людина за кермом. Якщо я не помиляюся, стріляти з-за керма одному, тим більше на швидкості, заборонено.Потім, біля СТО фур, по мені знову відкрили вогонь. Через деякий час мене наздогнали та заарештували. Ми приїхали в ІТТ, де людина відіграла РП з фотороботом, у якому було зазначено, що на мені немає жодних аксесуарів, хоча на моєму скіні є маска.
5. Доказ порушення (скриншот/відео): Клік
Тайм Коди: 00:00-00:03 Вогонь
Тайм Коди: 01:50-01:58 другий раз Вогонь
Тайм Код: 05:50 05:54 Нон рп відігровка
6. Дата порушення: 17,03.2026
2. Нікнейм порушника: Назар Легенда
3. Назва організації порушника: СЬУ
4. Суть скарги:
Я виїхав із СТО, побачив СБУ та поїхав далі. Через деякий час помітив, що за мною почалося переслідування, і я почав тікати. Біля кільця, неподалік гаражів, по мені відкрили вогонь. Зауважу, що в машині СБУ була лише одна людина за кермом. Якщо я не помиляюся, стріляти з-за керма одному, тим більше на швидкості, заборонено.Потім, біля СТО фур, по мені знову відкрили вогонь. Через деякий час мене наздогнали та заарештували. Ми приїхали в ІТТ, де людина відіграла РП з фотороботом, у якому було зазначено, що на мені немає жодних аксесуарів, хоча на моєму скіні є маска.
5. Доказ порушення (скриншот/відео): Клік
Тайм Коди: 00:00-00:03 Вогонь
Тайм Коди: 01:50-01:58 другий раз Вогонь
Тайм Код: 05:50 05:54 Нон рп відігровка
6. Дата порушення: 17,03.2026