Розглянуто СБУ

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Томі Версетті

Кошовий отаман
Реєстрування
1 Гру 2024
Дописи
61
Реакції
80
Бали
63
1. Ваш нікнейм: Томі Версетті
2. Нікнейм порушника: Назар Легенда
3. Назва організації порушника: СЬУ
4. Суть скарги:
Я виїхав із СТО, побачив СБУ та поїхав далі. Через деякий час помітив, що за мною почалося переслідування, і я почав тікати. Біля кільця, неподалік гаражів, по мені відкрили вогонь. Зауважу, що в машині СБУ була лише одна людина за кермом. Якщо я не помиляюся, стріляти з-за керма одному, тим більше на швидкості, заборонено.Потім, біля СТО фур, по мені знову відкрили вогонь. Через деякий час мене наздогнали та заарештували. Ми приїхали в ІТТ, де людина відіграла РП з фотороботом, у якому було зазначено, що на мені немає жодних аксесуарів, хоча на моєму скіні є маска.
5. Доказ порушення (скриншот/відео): Клік
Тайм Коди: 00:00-00:03 Вогонь
Тайм Коди: 01:50-01:58 другий раз Вогонь
Тайм Код: 05:50 05:54 Нон рп відігровка
6. Дата порушення: 17,03.2026

Вадим Монтеро

Кошовий отаман
Реєстрування
16 Гру 2025
Дописи
106
Реакції
56
Бали
33
Вітаю

Переношу скаргу у відповідний розділ

Реєстрування
30 Кві 2024
Дописи
311
Реакції
159
Бали
61
1773814370189.png

СХІДНА УКРАЇНА, КИЇВ,
Від кого: МІНІСТЕРСТВО ВНУТРІШНІХ СПРАВ.
До кого: Томі Версетті
18.03.2026
Вітаю, надам свою відповідь:

Я, Назар Легенда, полковник СБУ, під час патрулювання м. Київ о 18:26 помітив автомобіль марки AUDI RS7 у червоному вінілі. Саме цей автомобіль, а точніше його власник, перебував у розшуку. Я намагався зупинити транспортний засіб згідно зі ст. 9 п. 2 Закону України "Про Службу безпеки України" (перевірка документів), проте громадянин вимогу ігнорував.
Мною було надано неодноразові вимоги у мегафон, але водій не реагував. На перехресті біля ГУНП я відкрив вогонь по колесах, припинивши при цьому натискання на педаль газу та міцно тримаючи кермо, щоб уникнути ДТП. Вдруге вогонь був відкритий поблизу СТО (так само з дотриманням заходів безпеки). Наступний раз - біля АЗС навпроти м. Вишневе. О 18:29 був здійснений останній вогонь на ураження для повної зупинки авто. Після цього було розпочато кримінально-процесуальні дії (КПД).
Я неодноразово повідомляв вам причину затримання, а саме - ст. 47 ККУ (Непокора). Можливо, ви не чули міранду через те, що нецензурно висловлювалися на мою адресу, за що я інкримінував вам ст. 11.6 КУпАП (Образа, приниження честі та гідності працівника правоохоронного органу).
Міранда була зачитана двічі згідно з КПКУ. Оскільки зворотного зв’язку від вас не було, я розцінив це як відмову від прав. У приміщенні ЦУНП я пред’явив своє посвідчення. На жаль, через технічну помилку (сплутав клавіші біндера), замість команди №2 спрацювала №1, де йшлося про відсутність аксесуарів на обличчі. Я намагався скасувати дію (Esc), але вона вже відобразилася в чаті. Також через швидке спрацювання біндера було пропущено одне РП-відігрування. Після встановлення особи було проведено поверхневу перевірку, спираючись на ст. 34 ЗУ "Про Національну поліцію" (або відповідні норми статуту СБУ).

Під час перевірки виявлено 4 одиниці елітного (золотого) алкоголю. Перевіривши реєстр дозволів, я не знайшов вашого імені. Після цього вас було оголошено в розшук та поміщено до ІТТ.

Прикріпляю відео-доказ з моєї боді камери

Доказ №0001

Очікуємо відповіді від адміністрації.

Полковник СБУ - Назар Легенда
Підпис:
1773816989845.png

Останнє редагування:

Ярослав Свиридов

ГА | Чорноморський край
Головний Адміністратор
Реєстрування
11 Жов 2024
Дописи
2,521
Реакції
1,630
Бали
253
Вітаю
Розглянувши вашу скаргу виношу вердикт, що:

Гравець ID: 129487 отримає покарання, а саме:
5.1. "MG" - Metagaming - Надсилання повідомлень, що містять OOC інформацію в IC чаті (з реального світу в ігровий світ - змішування чатів). До уваги також береться “)”, “.”, “?” тощо. | Мут 20 хвилин
6.3.1.
"DB in GZ" - Drive By in Green Zone - нанесення шкоди, доведення до несвідомого стану гравця / транспорту за допомогою транспортного засобу в зеленій зоні. | Деморган 30 хвилин

Гравець ID: 88463 отримає покарання, а саме:
6.50. Заборонено вести вогонь / перестрілку з пасажирського або водійського місця автомобіля. | Деморган 30 хвилин
Також гравець отримає попередження за те, що не відіграв зняття маски та провів процесуальні дії далі.

Гравець ID: 102500 отримає покарання, а саме:
5.9. "Образа гравців" - Заборонено ображати гравців. |
5.10. "Неповажне ставлення до гравців" - Заборонено неповажне ставлення до гравців / принижувати гідність та честь гравця. |
5.11. "Неадекватні висловлювання / дії" Заборонено неадекватно поводитись / виражатись / комунікувати. |
Сумарно виходить на 7-м днів блокування ігрового акаунту.

Розглянуто.gif

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі