Юрій Кондрацький
Знання законів та прав надає громадянам силу.
- Реєстрування
- 21 Лют 2025
- Дописи
- 146
- Реакції
- 163
- Бали
- 48
1. Ваш нікнейм: Юрій Кондрацький
2. Нікнейм порушника: Ільоха Ковальчук, Назарій Малюк
3. Назва організації порушника: СБУ
4. Суть скарги:
Незаконне затримання та перевищення повноважень.
20.03.2026 приблизно о 19:17 невідомі особи, які представилися працівниками СБУ (Ільоха Ковальчук, жетон №6823702, та Назарій Малюк, жетон №671839), без належного представлення та повідомлення своїх посад і підстав звернення, застосували до мене фізичне обмеження свободи (одягнули кайданки), хоча не було повідомлено про моє затримання у встановленому законом порядку.
Порушення процедури затримання.
Мені не було роз’яснено підстави затримання, мої права та обов’язки (зокрема права на захист), що є грубим порушенням законодавства України. При цьому працівники стверджували, що це “не є затриманням”, що суперечить фактичним обставинам (застосування кайданок та примусове переміщення).
Незаконне переміщення та порушення ПДР.
Мене примусово доставили до приміщення ГУ СБУ у місті Дніпро транспортним засобом без номерних знаків. Під час руху водієм було допущено численні порушення правил дорожнього руху, зокрема:
керування транспортним засобом без номерних знаків;
рух по зустрічній смузі;
проїзд на заборонений сигнал світлофора;
використання спеціальних світлових сигналів без відповідних підстав;
керування технічно несправним транспортним засобом.
Проведення процесуальних дій із порушеннями.
У приміщенні СБУ щодо мене були проведені дії, які мали ознаки допиту та обшуку, без належного процесуального оформлення та без дотримання вимог чинного законодавства.
Порушення права на працю та завдання шкоди.
Внаслідок незаконних дій зазначених осіб я був позбавлений можливості виконувати свої службові обов’язки, що спричинило втрату часу та потенційні негативні наслідки.
Інші порушення.
Під час перебування у працівників СБУ мені ставилися питання, що не відповідали вимогам законності проведення процесуальних дій, а також допущено інші порушення, які потребують перевірки.
5. Доказ порушення (скриншот/відео): https://files.fm/u/6qzk8tqdwk
6. Дата порушення: 20.03.2026
2. Нікнейм порушника: Ільоха Ковальчук, Назарій Малюк
3. Назва організації порушника: СБУ
4. Суть скарги:
Незаконне затримання та перевищення повноважень.
20.03.2026 приблизно о 19:17 невідомі особи, які представилися працівниками СБУ (Ільоха Ковальчук, жетон №6823702, та Назарій Малюк, жетон №671839), без належного представлення та повідомлення своїх посад і підстав звернення, застосували до мене фізичне обмеження свободи (одягнули кайданки), хоча не було повідомлено про моє затримання у встановленому законом порядку.
Порушення процедури затримання.
Мені не було роз’яснено підстави затримання, мої права та обов’язки (зокрема права на захист), що є грубим порушенням законодавства України. При цьому працівники стверджували, що це “не є затриманням”, що суперечить фактичним обставинам (застосування кайданок та примусове переміщення).
Незаконне переміщення та порушення ПДР.
Мене примусово доставили до приміщення ГУ СБУ у місті Дніпро транспортним засобом без номерних знаків. Під час руху водієм було допущено численні порушення правил дорожнього руху, зокрема:
керування транспортним засобом без номерних знаків;
рух по зустрічній смузі;
проїзд на заборонений сигнал світлофора;
використання спеціальних світлових сигналів без відповідних підстав;
керування технічно несправним транспортним засобом.
Проведення процесуальних дій із порушеннями.
У приміщенні СБУ щодо мене були проведені дії, які мали ознаки допиту та обшуку, без належного процесуального оформлення та без дотримання вимог чинного законодавства.
Порушення права на працю та завдання шкоди.
Внаслідок незаконних дій зазначених осіб я був позбавлений можливості виконувати свої службові обов’язки, що спричинило втрату часу та потенційні негативні наслідки.
Інші порушення.
Під час перебування у працівників СБУ мені ставилися питання, що не відповідали вимогам законності проведення процесуальних дій, а також допущено інші порушення, які потребують перевірки.
5. Доказ порушення (скриншот/відео): https://files.fm/u/6qzk8tqdwk
6. Дата порушення: 20.03.2026