Даня Астер
Козак
- Реєстрування
- 17 Лис 2025
- Дописи
- 8
- Реакції
- 16
- Бали
- 6
1. Ваш нікнейм: Даня Артемов
2. Нікнейм порушника: Богдан Житомирський
3. Суть скарги: Я, співробітник СБУ, подаю скаргу щодо неправомірного звільнення.
Повідомляю, що о 22:00 був прийнятий на службу до СБУ, маючи рівень розшуку 1.3. Близько 00:00 я отримав наказ від полковника Богдана Житомирського прибути до ГУ СБУ, який виконав своєчасно.
Після прибуття мене було затримано із повідомленням причини — розшук за статтею 1.3, після чого закуто в кайданки та доставлено до НПУ. Надалі мене було звільнено за статтею 2.20 (“приниження статусу СБУ”).
Вважаю звільнення неправомірним, оскільки:
- я виконав наказ керівництва та не чинив опору;
- затримання було пов’язане виключно з розшуком, а не з порушеннями службової етики;
- жодних дій, що принижують авторитет СБУ, мною вчинено не було;
- рішення про звільнення прийнято без належного розгляду.
Прошу провести перевірку законності мого звільнення та дій причетних осіб.
Зазначаю окремо, що стаття 1.3 не може бути підставою для затримання без наявності відеодоказів, які підтверджують обґрунтованість її видачі. Дана стаття може бути видана системою помилково, тому без належної доказової бази затримання за нею вважається неправомірним.
4. Доказ порушення (скриншот/відео):
тайм коды
0:02 Богдан визвав негайно прибути до ГУСБУ
0:20 кафають
1:50 везуть в НПУ К.
В наступному відео свільняють по статті 2.20
5. Дата порушення: 07.04.2026
2. Нікнейм порушника: Богдан Житомирський
3. Суть скарги: Я, співробітник СБУ, подаю скаргу щодо неправомірного звільнення.
Повідомляю, що о 22:00 був прийнятий на службу до СБУ, маючи рівень розшуку 1.3. Близько 00:00 я отримав наказ від полковника Богдана Житомирського прибути до ГУ СБУ, який виконав своєчасно.
Після прибуття мене було затримано із повідомленням причини — розшук за статтею 1.3, після чого закуто в кайданки та доставлено до НПУ. Надалі мене було звільнено за статтею 2.20 (“приниження статусу СБУ”).
Вважаю звільнення неправомірним, оскільки:
- я виконав наказ керівництва та не чинив опору;
- затримання було пов’язане виключно з розшуком, а не з порушеннями службової етики;
- жодних дій, що принижують авторитет СБУ, мною вчинено не було;
- рішення про звільнення прийнято без належного розгляду.
Прошу провести перевірку законності мого звільнення та дій причетних осіб.
Зазначаю окремо, що стаття 1.3 не може бути підставою для затримання без наявності відеодоказів, які підтверджують обґрунтованість її видачі. Дана стаття може бути видана системою помилково, тому без належної доказової бази затримання за нею вважається неправомірним.
4. Доказ порушення (скриншот/відео):
тайм коды
0:02 Богдан визвав негайно прибути до ГУСБУ
0:20 кафають
1:50 везуть в НПУ К.
В наступному відео свільняють по статті 2.20
5. Дата порушення: 07.04.2026