Рейн Сайтсс <3
Південна Україна
- Реєстрування
- 21 Лис 2022
- Дописи
- 162
- Реакції
- 83
- Бали
- 73
1. Ваш нікнейм:2802
2. Нікнейм порушника:32804, 54814
3. Назва організації порушника: СБУ
4. Суть скарги: Їхав собі, почали їхати СБУ. Не побачив їх, потім вдарився в дерево, бачу ззаду СБУ. Виходжу з машини, починають пакувати за статтею 1.9 (непідкорення) + орієнтування. Зачитали Міранду, я попросив адвоката. Працівник Ваня Сантя проявив неповагу в розмові зі мною, коли я просив у нього адвоката. Після того як я сказав йому: «Адекватніше, де повага?», почув відповідь: «До вас поваги немає».
Далі відвели в допитну. Працівник Бодя Будько перейшов зі мною на «ти» і каже: «Кого ти там хотів кафнути?» (хоча я нікого не чіпав). Потім мені сказав Бодя Будько, що я нібито пробив колеса його дєвочкі. Я запитав: «Чи є у вас докази?», на що почув відповідь: «Так, але тобі "откат" не покажемо». Потім зробили обшук, після чого працівник СБУ Максим Омельнецький оголосив у розшук за статтями:
А також там де я пробив колеса дівчині від їхньої боді-камери
Також, після того як мене посадили, вони почали використовувати анімації з метою насміхання. Бодя Будько сказав: «Хотів мою жінку кафати? Бідося».
5. Доказ порушення (скриншот/відео):1 Фрапс:
1.тайм код:
05:14 - Ваня Санта проявив неповагу коли я попросив адвоката
05:30 - каже до вас поваги не має
06:45 - Бодя Будько каже що я пробив колеса
09:35 - Ваня Санта неадекватно висловлюється
11:20 - Починає видавати розшук
2 фрапс:
00:00 - 00:46 - Використання анімацій з метою насміхання
01:05 - Бодя Будько казав: «Хотів мою жінку кафати? Бідося».
6. Дата порушення:15.04.2026
2. Нікнейм порушника:32804, 54814
3. Назва організації порушника: СБУ
4. Суть скарги: Їхав собі, почали їхати СБУ. Не побачив їх, потім вдарився в дерево, бачу ззаду СБУ. Виходжу з машини, починають пакувати за статтею 1.9 (непідкорення) + орієнтування. Зачитали Міранду, я попросив адвоката. Працівник Ваня Сантя проявив неповагу в розмові зі мною, коли я просив у нього адвоката. Після того як я сказав йому: «Адекватніше, де повага?», почув відповідь: «До вас поваги немає».
Далі відвели в допитну. Працівник Бодя Будько перейшов зі мною на «ти» і каже: «Кого ти там хотів кафнути?» (хоча я нікого не чіпав). Потім мені сказав Бодя Будько, що я нібито пробив колеса його дєвочкі. Я запитав: «Чи є у вас докази?», на що почув відповідь: «Так, але тобі "откат" не покажемо». Потім зробили обшук, після чого працівник СБУ Максим Омельнецький оголосив у розшук за статтями:
- 5.14 — Незаконне використання/носіння зброї (ліцензія у мене є);
- 10.11 — Втеча під час затримання (нікуди я не втікав);
- 5.10 — Хуліганство (не хуліганив).
А також там де я пробив колеса дівчині від їхньої боді-камери
Також, після того як мене посадили, вони почали використовувати анімації з метою насміхання. Бодя Будько сказав: «Хотів мою жінку кафати? Бідося».
05:14 - Ваня Санта проявив неповагу коли я попросив адвоката
05:30 - каже до вас поваги не має
06:45 - Бодя Будько каже що я пробив колеса
09:35 - Ваня Санта неадекватно висловлюється
11:20 - Починає видавати розшук
2 фрапс:
01:05 - Бодя Будько казав: «Хотів мою жінку кафати? Бідося».
6. Дата порушення:15.04.2026