Розглянуто СБУ

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

LightQueen

Bikers 01 one love ♡
Реєстрування
27 Сер 2023
Дописи
47
Реакції
149
Бали
38
1. Ваш нікнейм: Ольга Мурр
2. Нікнейм порушника: 142514, 220680, 215890
3. Назва організації порушника: СБУ
4. Суть скарги: В моменті коли я була на загрузці фури, мене взяли в кайданки працівники СБУ, що порушує правило
6.42. Заборонено перешкоджати роботі працівників евакуатора, Укрзалізниці, автобуса, трамвая, тощо. | Деморган до 45 хвилин / Варн
Коли перешкоджає НЕОФ працівникам держструктури карається згідно правил гри, тоді чому працівники мають право мені перешкоджати працювати? Далі мені не надали ніяких документів для ознайомлення з працівниками тільки в будівлі НПУ тайм-код 3:29 надав своє посвідчення після чого взяли мій паспорт, прошу уважно переглянути доказ, і винести ґрунтовне, структуроване рішення, бажано не з відповіддю "З працівниками буде проведено бесіду" як в даній скарзі Скарга (якщо проходить бесіда звіть і людину яка написала скаргу звідки маю знати, що з ним дійсно була проведена робота), бо коли порушує правило Неоф з нами бесіди не проводять, а виносять рішення згідно всіх правил.
P.S. Такі працівники, що навіть в машину не можуть посадити, та в клітку :)
5. Доказ порушення (скриншот/відео): Клик тайм-код 0:00-2:15, 3:29 надані документи
6. Дата порушення: 25.04.2026

Станіслав Колесник

Екс-Адміністратор | Центральна Україна [01]
Реєстрування
12 Лип 2025
Дописи
146
Реакції
55
Бали
73
Вітаю!
У вас був розшук, тому працівники мали право вас затримати та доставити до ІТТ і виконати всі ваші права, якщо ви цього хотіли.
Те, що співробітник не надав вам посвідчення, то з ним буде проведено бесіду згідно з цим порушенням.
Тому перешкоди не було виявлено.
Розглянуто.(частично)

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі