Відмовлено СБУ

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Карім Абдулджабаров

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
15 Лис 2023
Дописи
140
Реакції
337
Бали
68
1. Ваш нікнейм: Карім Абдулджабаров
2. Нікнейм порушника: на відео
3. Назва організації порушника: СБУ
4. Суть скарги: Катався під ГУ НПУ Д так як маю відпустку і мене зупинили працівники СБУ і по мені відкрили вогонь зовсім інші люди а працівники СБУ навіть не звернули на це увагу і коли він мене вже був затримав він прочитав мені права і скзав Адвокати нема в області хоча він навіть і не викликав його і навіть не сказав мені які статі він мені виписав і я питаю вже в допитній на якій підставі я маю надати вам паспорт даний працівник зразу забоявся і не відповів мені "незнання законів не звільняє від відповідальності" . Тим самим порушив статут 2.6. Заборонено недбало ставитися до виконання службових обов’язків. 2.22. Заборонено співпрацювати з організованими злочинними угрупованнями та іншими кримінальними організаціями.
. Також попрошу перевірити в даного працівника відео фіксацію якщо тре я можу показати відкат з повною відеофіксацію в ДС.
5. Доказ порушення (скриншот/відео): ВІДЕО1 (накинули на мене пурс і не звернули увагу на стрільбу від неофа в ЗЗ). ВІДЕО2 (виписав мені статі не сказавши які саме буде виписано)
6. Дата порушення: 09.05.2026

Каріна Безсонова

Легенда | Західна Україна
Активний гравець
Реєстрування
27 Лип 2023
Дописи
472
Реакції
249
Бали
103
Вітаю!
Неможливо повністю оцінити ситуацію, оскільки частина вашої скарги відсутня на відеофіксації. Стосовно стрільби: під час ведення погоні працівники не мають можливості контролювати все, що відбувається позаду. Після ваших слів про стрілянину гравець, який відкрив вогонь, залишив місце події.
Для повного розгляду ситуації надайте повну відеофіксацію, прикріпивши її у скарзі на форумі з відповідними тайм-кодами. У Discord скарги, а саме відеодокази, не розглядаються.

Відмовлено.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі