Розглянуто СБУ

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

artemrozko

Новий гравець
Реєстрування
4 Кві 2026
Дописи
18
Реакції
3
Бали
8
1. Ваш нікнейм: Ваня Янукович 52071
2. Нікнейм порушника: Владислав Моретті 50415
3. Назва організації порушника: СБУ
4. Суть скарги: Прошу від Влада докази мого правопорушення
Я стояв в Афк 40:00 після чого як я вийшов з Афк я поїхав в сторону СБУ Києва після чого мені кричать в зупиніться в після чого дали Попередження Шо мій Авто заходиться в розшуку після того як я зупинився мені кажуть ви в орієнтуванні шо ви заходитися в розшук Питання (Мені дали Попередження зупинитися із тим що моє Авто в розшуку. Виявляється що я в розшуку) це як ???????
5. Доказ порушення (скриншот/відео):
6. Дата порушення:29.05.2026

Вкладення

• image-36.png
    image-36.png
    469.1 Кб · Перегляди: 19

Марта Девідсон

Отаман
Лідер
Реєстрування
24 Бер 2026
Дописи
183
Реакції
34
Бали
73
sbu-logo.png

Я, Марта Девідсон, генерал Служби безпеки України, надаю офіційний коментар щодо дій співробітника Владислава Моретті.
За результатами перевірки та детального вивчення матеріалів відеофіксації встановлено, що інформація щодо вашого перебування в базі даних підтвердилася. Зокрема, йдеться про облік за статтею 1.3 — умисне заподіяння тяжкої шкоди здоров’ю.
Усі процесуальні дії були проведені відповідно до встановлених норм та в межах наданих повноважень. Порушень службових інструкцій або перевищення компетенції з боку працівника не встановлено.
У зв’язку з викладеним підстав для задоволення вашої скарги не вбачається. У задоволенні скарги буде відмовлено.

З метою забезпечення прозорості та об’єктивності розгляду, а також підтвердження правомірності дій працівника, вам надається відеофіксація з нагрудної боді-камери співробітника: №1
Також просимо вас надалі дотримуватися коректної форми спілкування з працівниками державних структур та утримуватися від публічних негативних коментарів щодо їхніх дій без наявності підтверджених фактів і належних доказів.

Марта Девідсон
photo_2026-05-13_18-43-19.jpg

Олександр Хмельницький

ГС Держ | 06
Куратор лідерів
Реєстрування
31 Січ 2023
Дописи
208
Реакції
84
Бали
73
Вітаю, розглянувши Вашу скаргу виношу наступний вердикт:

Лідер СБУ надала розгорнуту відповідь щодо даної ситуації і дій свого підлеглого
З рішенням лідера погоджуюсь, порушень від співробітника СБУ не виявлено

Ви отримаєте покарання за порушення Правил UKRAINE GTA
5.8. "Нецензурна лайка" - Надмірне вживання нецензурних слів і виразів в IC чаті, в OOC - заборонено. | Мут 30-90 хвилин
5.10. "Неповажне ставлення до гравців" - Заборонено неповажне ставлення до гравців / принижувати гідність та честь гравця. | Мут до 120 хвилин / Бан 7 - 20 днів

Розглянуто

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі