Златан Рейвен
| 03 Східна Україна
- Реєстрування
- 18 Сер 2025
- Дописи
- 55
- Реакції
- 56
- Бали
- 23
1. Ваш нікнейм:Златан Вернигора
2. Нікнейм порушника:Андрій Кокса
3. Назва організації порушника: СБУ
4. Суть скарги:Я приїхав на вч щоб запитати коли буде набір як підходить працівник СБУ та починає хамити він почав не дотримуватись субординації та зразу почав видавати попередження і сів в авто потім вийшов з автомобіля та зразу відкрив вогонь і починає обзиватись потім він відійшов і назад вернувася сказав показати паспорт мене перевірив все чисто та почав перекидувати рп в свою сторону типу машина димить через мене хоч вона не диміти я сказав що це неправильне паркування він зразу почав здавати назад та врізався в мою машину я сказав зупиніться це дтп він не слухав мене та толкав мою машину конуси його зупинили та він врізався в стовп і знову повторно почав стріляти навід не сказав ((відкат))
5. Доказ порушення (скриншот/відео): порушення
6. Дата порушення:26.06.2026
2. Нікнейм порушника:Андрій Кокса
3. Назва організації порушника: СБУ
4. Суть скарги:Я приїхав на вч щоб запитати коли буде набір як підходить працівник СБУ та починає хамити він почав не дотримуватись субординації та зразу почав видавати попередження і сів в авто потім вийшов з автомобіля та зразу відкрив вогонь і починає обзиватись потім він відійшов і назад вернувася сказав показати паспорт мене перевірив все чисто та почав перекидувати рп в свою сторону типу машина димить через мене хоч вона не диміти я сказав що це неправильне паркування він зразу почав здавати назад та врізався в мою машину я сказав зупиніться це дтп він не слухав мене та толкав мою машину конуси його зупинили та він врізався в стовп і знову повторно почав стріляти навід не сказав ((відкат))
Тайм-коди
00:01-почав недотримуватись субординаці
00:05-недотрмання субординації
00:08-почав видавати попередження 1
00:16-халатне ставлення до зброї
00:21-образа
01:33-перевірка документів
05:25-перекидування рп в свою сторону
06:10-винуватець дтп який не зупинився, а покинув дтп
06:15-неправильне паркування (перевищення повноважень)
06:36-почав стріляти без причини
00:05-недотрмання субординації
00:08-почав видавати попередження 1
00:16-халатне ставлення до зброї
00:21-образа
01:33-перевірка документів
05:25-перекидування рп в свою сторону
06:10-винуватець дтп який не зупинився, а покинув дтп
06:15-неправильне паркування (перевищення повноважень)
06:36-почав стріляти без причини
5. Доказ порушення (скриншот/відео): порушення
6. Дата порушення:26.06.2026