Розглянуто СБУ

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Давид Котик

Новий гравець
Реєстрування
26 Бер 2026
Дописи
9
Реакції
4
Бали
8
1. Ваш нікнейм: Давид Котик
2. Нікнейм порушника: Дамір Снайпс
3. Назва організації порушника: СБУ
4. Суть скарги:Я був на блок пості Конча-Заспа і до мене підходить Дамір та бере мене в кайданки починає мене обзивати я його питаюсь де його субординація він мене матюкає оскає і в кінці він згадав старі обіди і розстріляв мене коли я був в Кайданках
5. Доказ порушення (скриншот/відео): Жмяк
6. Дата порушення: 21.07.2026

Данило Аккерман

Голова СБУ / Ігровий помічник | Північна Україна
Ігровий Помічник
Реєстрування
30 Жов 2024
Дописи
698
Реакції
221
Бали
103
Вітаю. Як лідер фракції, хочу доповнити те, що відеозапис у вас неповний. Керівництво неодноразово повідомляло мені про ваші дії, адже раніше ви були звільнені з СБУ за схожу поведінку. До того як вас відвів Підполковник на "профілактичну" бесіду, мені надійшла скарга, що ви неадекватно висловлювалися та поводили себе неадекватно не один раз. До того ж, пан Снайпс уже не знаходиться у СБУ.
Очікуйте відповіді від слідкуючого!

Микoла Дайшенко

Молодший адміністратор | Північна Україна
Мл.Адміністратор
Реєстрування
24 Лис 2023
Дописи
391
Реакції
522
Бали
138
Вітаю!
Розглянувши вашу скаргу виношу вердикт:

Гравець Дамір Снайпс #83326 отримує покарання у вигляді муту на 60 хвилин та деморган на 30 хвилин згідно правил UG:
6.8. "TK" - Team Kill - доведення до несвідомого стану члена своєї команди / організації. | Деморган 30-80 хвилин, при повторному порушенні протягом 3-ох днів Варн
5.11.
"Неадекватні висловлювання / дії" Заборонено неадекватно поводитись / виражатись / комунікувати. | Мут 60-180 / Бан до 5 днів

Гравець Давид Котик #108290 отримує покарання у вигляді муту на 30 хвилин згідно правил UG:
5.10. "Неповажне ставлення до гравців" - Заборонено неповажне ставлення до гравців / принижувати гідність та честь гравця. | Мут до 120 хвилин / Бан 7 - 20 днів

Розглянуто!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі