Розглянуто СБУ

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Киря Хантер

Кошовий отаман
Реєстрування
21 Лис 2025
Дописи
48
Реакції
93
Бали
67
1. Ваш нікнейм: Киря Хантер
2. Нікнейм порушника:
3. Назва організації порушника: Служба Безпеки України
4. Суть скарги: Від даного працівника СБУ, було спочатку оголошенно про зупинку, не зрозуміло кому, але вже коли він кинув на мене пульс і я почав тікати, він по-перше не кинув наново 1-й мегафон, так ще й одразу вкинув 3-й і почав стріляти. 2-го мегафону не було, він його пропустив. ( Таймкод - 00:06 ). 00:54 - він виходить з службового авто та йде до мене, після чого, 01:17 - він підходить до моєї автівки, яка прошу зауважити зачинена і яка їде, а не стоїть на місці. Витягує з авто, без нормальної відігровки. 01:20 - дістав з авто та почав тулити по мені, коли я був без зброї, 01:30, знов дістав з авто без нормальної відігровки, + я сидів за кермом, а не за пасажирським сидлом. 01:35 - відігровка тайзера звучала, як відігровка "відкрив двері", а коли уже хотів в'язати в наручники, то почав відігровку тайзера, яка була не повна. Надалі в мене зник інтернет, тому це всі порушення, які я в нього побачив.
5. Доказ порушення (скриншот/відео): тиць тиць
6. Дата порушення: 27.07.26

Владислав Атсукі

ГС Держ | Центральна Україна
Куратор лідерів
Реєстрування
26 Січ 2025
Дописи
316
Реакції
79
Бали
217
Вітаю
Детально переглянувши відео
Виношу вердикт...
Згідно Закону України про Службу Безпеки України, а саме статті 25 працівник СБУ у певних випадках може відкрити по вам вогонь без 3 попереджень

2) Перед застосуванням вогнепальної зброї співробітник СБУ ,зобов’язаний здійснити не менше трьох попереджень про намір її застосування (є винятки: під час втечі або коли є загроза життю працівникам або громадянам по близу).

Гравець Сайрекс Попович [239334] отримає покарання, а саме дисциплінарне покарання та Мут на 20 хвилин
по причині Порушення правил Ukraine GTA

5.1. "MG" - Metagaming - Надсилання повідомлень, що містять OOC інформацію в IC чаті (з реального світу в ігровий світ - змішування чатів). До уваги також береться “)”, “.”, “?” тощо. | Мут до 45 хвилин
Також з гравцем буде проведено бесіду

Розглянуто

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі