Розглянуто СБУ

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Воля

Кошовий отаман
Реєстрування
23 Лип 2023
Дописи
48
Реакції
63
Бали
366
1. Ваш нікнейм: Ілля Дертюк
2. Нікнейм порушника: Максим Бекетт Даня Париж Мішая Екстезі
3. Назва організації порушника: СБУ
4. Суть скарги:
Хочу описати ситуацію повністю, оскільки вважаю, що працівниками СБУ було допущено низку порушень щодо мене.
Я перебував біля НПУ, коли до мене під’їхали працівники СБУ та запитали, чи маю я відповідну ліцензію. Я відповів, що не знаю, та сказав: «Перевіряйте».
Після цього працівники СБУ попросили мене надати паспорт. Я відповів: «Кафайте і встановлюйте особу», оскільки не розумів, на якій саме підставі мене перевіряють.
Після цього інший гравець здійснив щодо мене DM in GZ, унаслідок чого я загинув. На це працівник СБУ відреагував словами «потужно», фактично не засудивши та не припинивши порушення, яке відбулося безпосередньо перед ним. Прошу окремо перевірити цей момент та дати йому оцінку.
Після відродження я поїхав у своїх справах. При цьому я не перебував у розшуку та не мав жодних очевидних причин для переслідування мене працівниками СБУ.
Однак працівники СБУ знову почали мене переслідувати. Я поспішав у своїх справах та не мав можливості зупинитися й вести тривалу розмову з працівниками.
Працівники СБУ почали висувати мені вимоги щодо надання паспорта. Я не надав паспорт, після чого працівник СБУ відкрив вогонь по моєму транспортному засобу.
Я почав залишати місце події виключно для того, щоб забезпечити собі безпечне місце та уникнути подальшого застосування зброї. Я не мав наміру ухилятися від затримання чи вчиняти будь-які інші правопорушення.
Під час переслідування, на мою думку, працівники СБУ намагалися здійснити наїзд на мене. Я вчасно зреагував та уникнув зіткнення.
Після цього співробітник СБУ Максим Бекетт застосував до мене тайзер у стрибку, що, на мою думку, було безпідставним та неприпустимим застосуванням спеціального засобу.
Після цього мені було інкриміновано та видано статті 10.9 та 10.11.
Вважаю їх застосування необґрунтованим та прошу адміністрацію перевірити, чи дійсно в моїх діях був склад цих правопорушень. Зокрема, прошу звернути увагу, що на момент початку переслідування я не перебував у розшуку, а мої дії полягали в тому, що я поспішав у своїх справах та намагався залишити небезпечну для себе ситуацію.
Згідно з базою даних UKRAINE GTA, стаття 10.9 — непідкорення співробітнику правоохоронних органів, а 10.11 — втеча під час затримання.
Тому прошу встановити, у який саме момент мене було фактично затримано, яким чином працівники СБУ повідомили мені про затримання та чи були на той момент законні підстави для застосування статті 10.11.
Також прошу перевірити, на якій саме підставі працівники СБУ спочатку вимагали від мене паспорт та проводили перевірку, оскільки я не перебував у розшуку та не вчиняв перед ними правопорушення.
5. Доказ порушення (скриншот/відео):

00:35–00:43 — DM у ГЗ
02:20–03:14 — переслідування
03:17–03:24 — погроза розстріляти транспорт
03:26–03:30 — відкриття вогню

03:50–03:52 — застосування тайзера у стрибку
особиста непривязнь

6. Дата порушення: 16.08.2026
by//Dertyk
Спочатку думайте, потім робіть
.

Останнє редагування:

Деніс Котик

ГС Держ | Cхідна Україна
Куратор лідерів
Реєстрування
3 Гру 2023
Дописи
1,118
Реакції
817
Бали
608
Вітаю!
Розглянувши вашу скаргу виношу вердикт:
Гравець Мішая Екстезі #107178 отримає покарання за порушення правил UKRAINE GTA. (Деморган 120)
6.2.1. "DM in GZ" - DeathMatch in Green Zone - доведення гравця до несвідомого стану в зеленій зоні.

Гравець Максим Бекетт #88119 отримає покарання за порушення правил UKRAINE GTA. (Деморган 15)
6.19. "NonRP" - Non Role Play - дії, які неможливі в реальному житті, що порушують канони RP, псують ігрову атмосферу, невиправдані, нелогічні дії, також враховується перебування на даху вагону під час руху.

Інших порушень з сторони співробітників СБУ не побачив, якщо ви не згідні з діями співробітників, ви можете подати позовну заяву до прокуратури.

Розглянуто!

Останнє редагування:
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі