Розглянуто СБУ

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
27 Лют 2026
Дописи
64
Реакції
28
Бали
67
1. Нікнейм та ID гравця, який порушив правила: Засаріо Серо 14130
2. Ваш нікнейм та ID: Андрій Танчук 35119
3. Фракція, в якій знаходиться гравець: СБУ
4. Суть скарги: я їхав просто врізався в тачку а я не знав по рп хто там сидить тому що була автівка затонована і СБУ почало мене зупиняти по причині порушення правила Правила дорожнього руху і що схожа машину в розшуку але я не був у розшуку і коли він почав сідати у свою машину я його послав і він почав мене затримуванти але в мене вікна по рп зачинені детальніше все на Відео
5. Докази порушення (скріншот/відео):
6. Дата та тайм-код порушення: дата 09.09.2026 з 08:10 і до кінця

Марта Хмельницька

2
Мол.Адміністратор
Реєстрування
24 Бер 2026
Дописи
195
Реакції
296
Бали
129
Знімок екрана 2026-05-18 043346.png

Вітаю, шановний гравцю!
Розглянувши вашу скаргу та відеофіксацію, виношу вердикт:
Андрій Танчук [35119]

6.2. "DM" - DeathMatch - доведення до несвідомого стану гравця, без вагомої на то IC причини. | Деморган 60-100 хвилин
5.8. "Нецензурна лайка" - Надмірне вживання нецензурних слів і виразів в IC чаті, в OOC - заборонено. | Мут 30-90 хвилин
5.9. "Образа гравців" - Заборонено ображати гравців. | Мут до 140 хвилин / Бан до 10 днів
5.10. "Неповажне ставлення до гравців" - Заборонено неповажне ставлення до гравців / принижувати гідність та честь гравця. | Мут до 120 хвилин / Бан 7 - 20 днів
Ваньок Кінг [16446]
5.9. "Образа гравців" - Заборонено ображати гравців. | Мут до 140 хвилин / Бан до 10 днів
Порушень зі сторони співробітника СБУ не виявлено.
Щодо ситуації як RP-процесу: класифікувати її як ситуацію із закритими вікнами неможливо, оскільки ви спочатку спілкувалися з працівником СБУ без зазначення про те, що вікна були зачинені, а вже після того, як ситуація стала для вас невигідною, повідомили про їхню закритість.
Гарної гри на Ukraine GTA!

РОЗГЛЯНУТО.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі