Розглянуто СБУ

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Ostapigalo

Остап Ковальчук
Реєстрування
27 Чер 2022
Дописи
208
Реакції
37
Бали
28
Ваш нікнейм: Остап Ковальчук
Нікнейм гравця: Багато СБУ, все є на фрапсі та скрінах (якщо потрібні прям точні нік-нейми, можу вказати)
Дата порушення: 14.09.2022
Опишіть ситуацію: Ну дивіться... Получається, я приїзджаю до свого котеджу і бачу майже все СБУ Докази 1, після цього вони починають відкривати повністю вогонь по моєму т/с Докази 2, після цього вони кажуть у голосове що мене в'жяуть і за причини що я небезпечний приступик і почали в'язати мене та одягати наручники Докази 3, після цього повезли мене у віділок СБУ, перед тим щоб зайти у відділок вони вирішили зробити фотографію, типу вони зробили дуже велике виконання, і типу я дуже небезпечний приступник і вони мене "зловили" Докази 4, після цього вони відвели мене у кабінет і почали у мене випрошувати паспорт Докази 5, постояли ми там, покрутились, шось вони нагнали, і поїхали ми у ДКВС Докази 6, там мене пов'язали, та перед тим як посадити мене у КПЗ, захотіли зробити ще одну фотографію, але там де я сиджу на туалеті а вони стоять збоку... немає чим зайнятись СБУ, вони це не зробили, так як я після цього зразу виключився спеціально з гри, тому що це рахується примусове відігрування РП, приниження гідності, примушення до РП без моєї волі "На відео, Тайм-Код: 6:35-7:51 а також 3:00-3:04", на відео багато можна замітити інших НРП дій від СБУ, Тайм-Коди написав нижче. Під час цього всього цирку, весь час мене бив автоматом та стріляв і мене СБУшнік під ніком "Коля Кальян" Докази 7, а також на відео на Тайм-Коді: 3:40-3:57, при цьому СБУшнік "Коля Кальян", є головним створником цього цирку, тому що він оск.родних (моїх), я подав скаргу з доказами адміністрації, і його забанили у Discord, після цього він мені це написав Докази 8, ось докази того що він оск.родних Коля Кальян, оск.рідних
Додаткові докази: Докази 9, Докази 10,
Скріншот/відео від свого обличчя: Відеофіксація
Тайм-коди:
Коля Кальян б'є мене без причини, тайм-код: 3:00-3:03 а також 3:40-3:57
Данило Соловій, каже мені "Мовчать!" у голосовий чат 3:03-3:06
Данило Соловій, каже "Ага, я тобі зараз всі ребра повибиваю", і після цього почали разом Коля Кальян бити мене без причини 3:33-3:45
СБУ та ДКВС почали бавитись тайзером, НРП шляхом пересувати СБУ до в'язниці 3:15-6:32
Данило Соловій, каже "Ми об тебе будемо ноги витирать" 3:34-3:47
Алек Левандовський, каже "Нечайно наступаю на горло Остапа Ковальчук, проходить мимо 4:41-4:48
Данило Соловій, каже "В тебе черепа не останеться якщо ти ще одне слово скажеш" 5:20-5:25
Данило Соловій, каже "Зробіть фотку з чоловіком в якого буде сторчати одне ребро" 6:00-6:15
Данило Соловій, Гліб Мірзоєв, Алек Левандовский, "Оск" 6:38-7:00

Реєстрування
7 Лип 2022
Дописи
83
Реакції
11
Бали
18
СБУ багато разів НОНРП затримки та не називають причини затримання, а якщо э причина то вона з повітря взята
Рішайте з ними

Іван Громов

Західна Україна
Активний гравець
Реєстрування
26 Чер 2022
Дописи
1,907
Реакції
1,090
Бали
213
Доброго дня, шановний Остап Ковальчук. Беру вашу скаргу на розгляд.

Bulba

Кошовий отаман
Реєстрування
24 Лип 2022
Дописи
80
Реакції
73
Бали
18
Все було в плані рп процесу, скину фрапс завтра як дитина оффнулась від арешту, та масово порушувала правила + пг, завтра все буде

Іван Громов

Західна Україна
Активний гравець
Реєстрування
26 Чер 2022
Дописи
1,907
Реакції
1,090
Бали
213
Шановний, Остап, розглянувши вашу скаргу виношу вердикт:

1. Коля Кальян отримує покарання за правилами сервера 7.10 - NonRp дії ( КПЗ 120 хв )
2. Коля Кальян отримує покарання за правилами сервера 6.1 - MetaGaming ( МУТ 60 хв )
3. Остап Ковальчук отримує покарання за правилами сервера 7.8 - PowerGaming ( 100 хв )
4. Остап Ковальчук отримує покарання за правилами сервера 6.1 - MetaGaming ( МУТ 60 хв )

Інші порушення несуть сутєво іс процесс. Персонажі відігрували свою роль. Ви можете написати скаргу у темі за цим посиланням. Лідер обов'язково її переглянить та винесе свій вердикт остаточно.

Якщо ви не згодні з вердиктом адміністратора, ви можете залишити скаргу в розділі "Скарги на Адміністрацію".

Дякую за скаргу, приємної гри та гарного вам настрою. :)

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі