Відмовлено СДУ Д // Масові порушення

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Аміго Авторитет

𝖆𝖒𝖎𝖌𝖔
Реєстрування
24 Лип 2024
Дописи
104
Реакції
183
Бали
48
  1. Нікнейм гравця: ID: 194625 (Артур Дейнега) // ID: 106358 (Кирил Невідомий)
  2. Особистий нікнейм: Максим Лінський
  3. Суть скарги: Почнемо з самого початку, відволікшись, Я врізався в НПУ Д. Після чого зупишившись на мосту (Хоча проблискових маячків та прохання зупинитись не було.) На тайм-коді: 0:27 - Працівники СДУ Д на броньованому авто, відкрили вогонь на ураження, розстрілявши автомобіль, та попавши в мого пасажира - почали здійстнювати не законне затримання. А саме: Навіть не постукавши у скло автомобіля, одразу почав розбивати скло та витягувати нас з авто (Працівник стояв далеко від авто, та ще й позаду нього), тайм-код: 0:58 (Втечі не було на меті, лиш хотів підїхати до водія броньованого авто, щоб через оффтоп чат запитати - що він робить, чому здійснює ДМ КАР). Данний працівник СДУ Д (Артур Дейнега) - Здійснив незаконне затримання, а саме: 1) Розбив скло, та витягнув з авто. 2) Не представившись одразу взяв у кайданки, тайм-код: 1:04. 3) Не відіграв що посадив у автомобіль, тайм-код: 1:16. 4) Водій броньованого авто з самого початку таранив кожне авто що зустрічалось на дорозі, тайм-код: 1:20-2:43. 5) Працівник СБУ Д (Артур Дейнега), пояснив причину затримання як - Ви знаходитесь в держ. розшуку - Тайм-код: 1:25. Питання, як він це дізнався? Попередньо не попросивши мій паспорт, та не встановивши мою особу! З цього питання, чому тоді я не маю право на адвоката? (Тайм-код: 2:25). По РП моя особа не встановлювалась, на розшук не перевірявся. (Орієнтування на мене не було!). 6) Артур Дейнега стверджував що я намагався втекти, тому вікно й розбив. (Тайм-код: 3:11). Але ж втечі не було, й самого факту погоні також. Я лиш трішки проїхався вперед. (Чому я це зробив - пояснював на початку) 7) Працівник СБУ Д передавав мені паспорт в руки для ознайомлення, при цьому не відкувавши. Після того як я повідомив йому про це в оффтоп-чат - Артур Дейнега почав стверджувати що такої відігровки не було, й він показував мені посвідчення на рівні очей. (Тайм-код: 4:00-5:00). До того ж було присутнє не поважливе ставлення до мене, як громадянина України! 8) Чому п.Майор, Кирил Невідомий вмішався в рп процес, і надав своє посвідчення - мені не відомо... 9) Артур Дайнега ставши позаду мене - почав відігрувати показання посвідчення на рівні очей, після того як Кирил Невідомий підмітив це, працівник СБУ Д навіть не відреагував. (Тайм-код: 5:12-5:40). 10) Артур Дейнега, не встановивши мою особу ні у відділку, ні на місці затримання - почав проводити обшук. (Тайм-код: 5:56-7:00). На моє запитання: *На якій підставі проводиться обшук?*. Надав відповідь: *Маємо право*. Після цього запитавши ще декілька раз на якій все ж таки підставі був здійснений обшук, відповіді не надали. Просто проігнорували. 11) Тайм-код: 12:28, Артур Дейнега видав мені розшук по статті - 9.8 (Втеча від погоні). З данною статтею повнісню не згіден, втечі не було! Також видав розшук по статті - 7.1 (Незаконний продаж/купівля/зберігання наркотиків.), з данною статтею також не згідний, так як обшук проводився не законно! Я не розумію, як взагалі данну особу підвищились до Капітана? Прохання переглянути відео-доказ з початку й до кінця (Адже данний відео-доказ повністю пояснює всю РП ситуацію). Можливо я щось пропустив, й порушень було більше! Вимагаю видати данній особі найвищу міру покарання, яку тільки можливо. Адже через данного працівника СБУ Д, я був вимушений 2 години сидіти у в'язниці!
  4. Докази (скріншот/відео): тиць
  5. Дата порушення: 27.10.2024

Олександр Юрчишин

Полковник ДКВС | Центральна Україна [01]
Активний гравець
Реєстрування
11 Тра 2023
Дописи
2,135
Реакції
1,157
Бали
253
f-Yg51po-1.gif

I3C5wl7.gif

Вітаю, Шановний гравець!
Ознайомившися з вашою скаргою та доказами в ній , можу винести вердикт.
Ви були в розшуку та за вами було переслідування (/purs)
1730063339587.png

Порушень зі сторони працівників СБУ не виявлено.

Відмовлено!

З повагою Ст.Адміністратор Олександр Юрчишин
Відміного настрою та гарної гри на UKRAINE GTA❤️

I3C5wl7.gif

f-Yg51po-1.gif

Останнє редагування:
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі