Розглянуто СЕЛБІ// для Олега Галецького

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Гаррі Річман

Поважний гравець
Реєстрування
10 Чер 2024
Дописи
342
Реакції
116
Бали
48
  1. Нікнейм адміністратора:-
  2. Особистий нікнейм:Шаман Експрес
  3. Суть скарги: На лідера клану прилетіло багато порушеннь а саме на Тім Шелбі з клану SHELBY в мене були похожі покарання але мені догани клану дали за кажне порушення прошу видати покарання клану так як він порушив много (в мене похожі покарання за них я ніс відповідальність) оск від модератора клану і оск від лідера клану + від лідера був дм без причини в чаті дали покарання в грі но на клан нічого не прийшло шановна Адміністрація прошу видати покарання клану за скаргою №1784 №1787 дуже багато рас проявляються в чаті покарання на Вітусю Фернандо Модиратор а клану На Тім Шелбі і на остальних но покарання клану за їхні порушення ніхто не дає або дають но самий мінімум на моє похоже порушення дали догану за його 2 порушеня дали попередження і моє порушення було зв'язано з їхнім старим кланом BRAUNI будласка передивіться ці порушення і видайде покарання =)
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
  5. Дата походження:22.12.2024

Останнє редагування:

Василь Перегінець

Адміністратор | Західна Україна
Адміністратор
Реєстрування
29 Бер 2023
Дописи
3,513
Реакції
1,348
Бали
253
Вітаю!
Розглянувши скаргу, виношу вердикт:
Давайте почнемо з першої скарги на гравця Тім Шелбі, на нього була подана скарга №1784.
Суть скарги - що лідер неадекватно поводиться і ображає гравців, за це буде видана клану 1 догана і 1 попередження клану, через те, що лідер сказав велику кількість образ у сторону гравців, які там були, і було багато нецензурної лексики.

Щодо гравця Вітуся Фернандо, на яку написали скаргу №1787, після розгляду скарги клану згодом було видано 1 попередження клану за образу гравців.

Підсумок: Клан отримає 1 догану і 1 попередження за скаргою №1784 за порушення від лідера клану.

Розглянуто!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі