Розглянуто СКАМ НА ГАРАЖ

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
17 Жов 2024
Дописи
22
Реакції
16
Бали
6
Код:
1. Ваш нікнейм:Ярослав Лохопед 
2. Нікнейм порушника:Ахмед Вахович 
3. Назва клану порушника: SaintDevils 
4. Суть скарги:Я[Ярослав Лохопед 82783] здав в оренду гараж Номер 119 гравцю Ахмед Вахович[ 74726] 21.01.2026. Умови є на відео яке прикріплю нижче гравець всі 4 дні які мав скидати по 10.8кк в день, не скинув нічого ! Потім він сказав шо не може тримати гараж в оренді я тоді не міг зайти в гру 2 дні і сьогодні він мав мені відати гараж, я йому пишу а він скидає скрін шо його забанили на 6к днів Макс Харбор,  і говорить що гараж у гравця Кирил Лозовий[59386], я пишу Кирилу він говорить шо він купив гараж за 392кк у Ахмед Вахович, фрапс продажу гаража нон рп шляхом теж є його надам за потреби, також Кирил Лозовий за цей час купив відеокарти в гараж на суму 20кк суму 20кк яку він потратив на гараж я йому компенсую. Прошу повернути мені гараж, та кошти у сумі 392кк гравцю Кирил Лозовий,  та забанити гравця Ахмед Вахович !
5. Доказ порушення (скриншот/відео):https://youtu.be/2AsXX3Pv5DA?feature=shared
6. Дата порушення:21.01.2026

Реєстрування
1 Кві 2024
Дописи
20
Реакції
5
Бали
6
так я признаю що я виновен
також прошу заблокувати усіх хто допоміг мені у цій ситуаціі а самеЇ
Іван Віницький допомогав мені у передачи майна а саме жигуль
Семен Вахович допомог мені у передачі 30кк які передав мені на інший акакнут максім сатре прошу надати покарання дякую за розуміння проше переглянути логи дякую повернить усе гравцю Ярослав Лохопед це не оск а його фамилия)))

Реєстрування
17 Жов 2024
Дописи
22
Реакції
16
Бали
6
так я признаю що я виновен
також прошу заблокувати усіх хто допоміг мені у цій ситуаціі а самеЇ
Іван Віницький допомогав мені у передачи майна а саме жигуль
Семен Вахович допомог мені у передачі 30кк які передав мені на інший акакнут максім сатре прошу надати покарання дякую за розуміння проше переглянути логи дякую повернить усе гравцю Ярослав Лохопед це не оск а його фамилия)))
Гравець Семен Вахович не є спів учасником ! Він не знав про твої зловмисні дії

Реєстрування
1 Кві 2024
Дописи
20
Реакції
5
Бали
6

Андрій Берлінов

ГА | Північна Україна
Головний Адміністратор
Реєстрування
22 Гру 2022
Дописи
2,544
Реакції
996
Бали
253
Вітаю!

Гравець отримав блокування за використання сторонніх ПЗ.

На жаль гараж вам компенсувати не можемо так як гравець його продав і кошти на жаль також не можемо вам компенсувати у гравця немає абсолютно нічого.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі