Vova Evro
Новий гравець
- Реєстрування
- 20 Сер 2023
- Дописи
- 4
- Реакції
- 0
- Бали
- 8
1. Ваш нікнейм: Борис Грушка
2. Нікнейм порушника: Ігор Картошка (ID 6911064)
3. Суть скарги:
Гравець мені запропонував купити комбікорм я запропонував ціну 1.5кк за шт. він сказав добре після чого я прописав рп договір він відписав «так вірно». після чого я скинув йому на вказану ним карту карту 4.5кк після чого він сказав що дав мені не ту карту я сказав твої проблеми і щоб він даваі комбікорм він сказав що комбі корм в багажнику машини я його підвіз після чого він сів у машину до іншого гравця та втік.
Прошу адміністрацію ретельно розглянути цю скаргу, перевірити логи та всі наявні докази, винести суворе покарання гравцю за обман, а також повернути мені 4.5кк або 3 комбікорму.
Дякую за розгляд скарги.
4. Доказ порушення (скриншот/відео):
00:15 — прописав договір.
00:20 — гравець підтвердив договір, написавши «так вірно».
00:50 — переказав кошти гравцю.
01:25 — гравець почав стверджувати, що він скинув не ту карту.
02:00 — гравець написав, що комбікорм у багажнику машини
02:35 — гравець вітік
2. Нікнейм порушника: Ігор Картошка (ID 6911064)
3. Суть скарги:
Гравець мені запропонував купити комбікорм я запропонував ціну 1.5кк за шт. він сказав добре після чого я прописав рп договір він відписав «так вірно». після чого я скинув йому на вказану ним карту карту 4.5кк після чого він сказав що дав мені не ту карту я сказав твої проблеми і щоб він даваі комбікорм він сказав що комбі корм в багажнику машини я його підвіз після чого він сів у машину до іншого гравця та втік.
Прошу адміністрацію ретельно розглянути цю скаргу, перевірити логи та всі наявні докази, винести суворе покарання гравцю за обман, а також повернути мені 4.5кк або 3 комбікорму.
Дякую за розгляд скарги.
4. Доказ порушення (скриншот/відео):
00:15 — прописав договір.
00:20 — гравець підтвердив договір, написавши «так вірно».
00:50 — переказав кошти гравцю.
01:25 — гравець почав стверджувати, що він скинув не ту карту.
02:00 — гравець написав, що комбікорм у багажнику машини
02:35 — гравець вітік